Kellomerkki esittelyssä: Tissot

-

Kellomerkki Tissot

Tissot kellomerkki on monelle tuttu ja turvallinen. Aika on aina ollut merkittävä tekijä ihmisen elämässä, ja sen hallitsemiseksi meillä on käytössämme erilaisia keinoja ja välineitä. Yksi tällainen väline on rannekello, joka on paitsi hyödyllinen ajan mittausväline, myös tärkeä osa pukeutumistamme ja tyyliämme.

Yksi tunnetuimmista rannekellojen valmistajista on Tissot, joka on yli 150 vuoden ajan valmistanut laadukkaita kellomerkkejä. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Tissotin historiaan ja kellomallistoihin sekä selvitetään, mikä tekee Tissotin kellomerkeistä niin erityisiä. Valmiina matkalle ajassa taaksepäin Tissotin kellomaailmaan?

Tissot historia

Tissot on yksi maailman vanhimmista ja arvostetuimmista kellomerkkien valmistajista. Yrityksen perustivat Charles-Felicien Tissot ja hänen poikansa Charles-Emile Tissot vuonna 1853 Le Locle -nimisessä Sveitsin kaupungissa. Aluksi Tissot valmisti taskukelloja, mutta myöhemmin he alkoivat valmistaa myös sveitsiläisiä rannekelloja.

Tissotin menestys perustui alusta asti laatuun ja innovaatioihin. Jo vuonna 1858 Charles-Emile Tissot keksi uuden tavan valmistaa kelloja, joka mahdollisti kellojen tarkemman ajanmittauksen. Vuonna 1867 Tissot voitti maailmannäyttelyssä kultamitalin kehittämällään ”savuavan kellon” tekniikalla, joka tarkoitti sitä, että kello käytti höyryä energialähteenä. Tämä oli merkittävä edistysaskel kellojen tekniikassa, ja se osoitti Tissotin kyvyn keksiä ja toteuttaa uusia ideoita.

Tissotin menestys jatkui vuosisadan vaihteessa, kun yritys kehitti ensimmäisen kellojen sarjatuotantolinjan. Tämä mahdollisti kellojen valmistuksen suuremmassa mittakaavassa ja niiden saatavuuden laajemmalle yleisölle. Yritys kasvoi nopeasti, ja vuonna 1917 Tissot yhdistyi Omega-kellomerkin kanssa muodostaen SSIH-konsernin.

Toisen maailmansodan aikana Tissotin tuotanto keskittyi lähinnä sotilaskellojen valmistukseen. Sodan jälkeen Tissot aloitti uuden kasvunsa, kun se esitteli ensimmäisen automaattisen kellonsa vuonna 1953. Vuosikymmenten aikana Tissot kehitti edelleen uusia tekniikoita ja toimi yhtenä ensimmäisistä kellomerkkien valmistajista, jotka käyttivät keraamisia materiaaleja kellonsa valmistuksessa.

Tissotin historia on täynnä innovaatioita ja menestyksen hetkiä, ja se on edelleen yksi maailman johtavista kellomerkeistä. Yrityksen valikoimaan kuuluu laaja valikoima erilaisia kellomalleja, joista jokainen edustaa Tissotin tinkimätöntä laatua ja tyyliä.

Kellomerkin tulevaisuus

Tissot on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan, ja tulevaisuudessa tämä tulee vain korostumaan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tulevaisuudessa on digitalisaatio. Tissot tulee varmasti kehittämään kellojaan entistä älykkäämmiksi, jotta ne vastaavat tulevaisuuden vaatimuksiin.

Älykellot ovat nykyään yhä suositumpia, ja ne tulevat olemaan tulevaisuudessa vieläkin tärkeämpiä. Tissotin älykelloissa tulee olemaan monia ominaisuuksia, kuten sykemittaus, unen seuranta ja GPS. Tämä mahdollistaa urheilijoille ja aktiivisille ihmisille entistä paremman tavan seurata suorituksiaan ja edistymistään.

Tissot tulee myös keskittymään kestävään kehitykseen tulevaisuudessa. Yritys tulee käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja prosesseja tuotteidensa valmistuksessa. Tämä on erittäin tärkeää nykypäivänä, kun yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita ympäristön tilasta ja haluavat ostaa tuotteita, jotka ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

Tissot tulee myös jatkossakin olemaan mukana urheilusponsoroinnissa. Yritys on jo vuosia sponsoroinut erilaisia urheilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa ja pyöräilyä. Tulevaisuudessa Tissot tulee todennäköisesti lisäämään sponsoroitavien lajien määrää ja syventämään yhteistyötään urheilijoiden kanssa.

Lopuksi, Tissotin tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta. Yrityksen innovatiivisuus, kestävä kehitys ja urheilusponsorointi tulevat olemaan tärkeitä tekijöitä tulevaisuudessa. Tissotin älykellot tulevat olemaan yhä älykkäämpiä ja monipuolisempia, mikä tulee houkuttelemaan entistä enemmän kuluttajia. Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat myös tärkeitä tekijöitä, joita kuluttajat arvostavat yhä enemmän.

Suosittelen tilaamaan Tissot -rannekellot kotimaisesta Laatukoru -verkkokaupasta.

Jaa

Uusimmat

Pukukoodi Business Casual

Pukukoodi Business Formal

Väitöstilaisuus pukeutuminen

Miksi läksyt keksittiin?

Suositut