Kesän tyylit miehelle – Tyyliopas (2023)

-

Miesten kesä tyylivinkit

Kesä on täällä ja miesten vaatekaapin päivitys on ajankohtaista. Rentoihin kesätyyleihin kuuluvat muun muassa kevyet kankaat, värikkäät kuviot ja rennot leikkaukset. Kesän tyyliin kuuluu myös mukavuus ja helppous, sillä kuumina päivinä ei ole mitään parempaa kuin viileät ja ilmavat vaatteet.

Tässä artikkelissa tutustumme kesän trendeihin miesten muodissa ja annamme vinkkejä rentojen kesätyylien rakentamiseen.

Miesten kesämuodin trendit

Neuleet ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat yhteen niin chinojen kuin farkkujen kanssa. Lisäksi neuleet ovat kevyitä ja ilmavia, mikä tekee niistä ihanteellisia kesävaatteita.

Kesävaatteisiin kuuluvat myös kevyet ja ilmavat kankaat, kuten pellava ja puuvilla. Pellavavaatteet ovat klassisia kesävaatteita, jotka ovat kevyitä ja hengittäviä, mikä tekee niistä mukavia kuumina päivinä. Puuvillapaidat ovat myös suosittuja kesävaatteita, jotka ovat helppoja yhdistellä muihin vaatteisiin. Kesämuodissa ei tarvitse olla tylsää, vaan voit käyttää esimerkiksi raitapaitaa tai kuvioitua paitaa tuomaan ripauksen persoonallisuutta omaan tyyliisi.

Kesämuotiin kuuluvat myös aurinkolasit, jotka ovat paitsi tyylikkäitä myös tärkeitä suojaamaan silmiä auringon haitallisilta säteiltä. Aurinkolasien valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma kasvonmuoto, jotta löytää sopivan mallin ja koon.

Vaatekaappi kesäkuntoon

Näillä vaatekappaleilla saat varmasti rennon kesätyylin ja vaatekaapin kuin uuteen kesäkuntoon. Kun asukokonaisuus on mietitty tarkkaan on lopputulos tyylikäs.

Miesten kesä tyylivinkit

Laukku

Mont Blanc 4810 Duffle Laukku

Kulta-Center

Paidat

T-paita kauluksella Danny

Cellbes

T-paita

Cellbes

Havaiji-paita

Jack & Jones

Shortsit

Svetarihousut Sverker

Cellbes

Reisitaskushortsit Carlos

Cellbes

Reisitaskushortsit John

Cellbes

Housut

Farkut

Cellbes

Kellot

Longines L3.742.4.56.6 HydroConquest

Laatukoru, lue myös Longines HydroConquest kelloarvostelu.

Seiko Presage Cocktail Automatic SRPD37J1

Laatukoru

Takki

Nahkatakki Lenny

Cellbes

Kengät

Rieker Sandaalit

Cellbes

Kävelykengät

Cellbes

Miesten kesämuodin tyylit 2023

Kesä on aika, jolloin aurinko paistaa kirkkaasti ja lämpötila kohoaa korkealle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että on aika päivittää vaatekaappisi kesämuotiin. Kesän tyyli miesten vaatteissa voi olla yksinkertainen, mutta silti tyylikäs. Tässä artikkelissa tarkastelemme miesten kesämuotia ja annamme vinkkejä siitä, mitä kannattaa pukea päälle kesän lämpimillä päivillä.

Kesämuodin suosituin trendi miehille on yksinkertainen ja tyylikäs. Klassiset vaatteet, kuten valkoiset t-paidat ja farkut, ovat täydellisiä kesään. Yhdistä nämä vaatteet yksinkertaisiin kenkiin, kuten valkoisiin tennareihin tai sandaaleihin, ja olet valmis lämpimään kesäpäivään.

Toinen suosittu vaatetrendi on pastellivärit. Vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleankeltainen ja muut pastellisävyt ovat erittäin suosittuja kesän tyyliin. Yhdistä pastellisävyt yksinkertaisiin vaatteisiin, kuten valkoisiin t-paitoihin tai shortsseihin, ja saat raikkaan ja tyylikkään kesälookin.

Myös hyvä trendi on hihattomat paidat. Hihattomat paidat ovat täydellisiä kesävaatteita miehille. Ne ovat mukavia, viileitä ja tyylikkäitä. Voit yhdistää hihattomat paidat farkkuihin tai shortsseihin, ja saat rennon ja tyylikkään lookin.

Urheilullinen tyyli on myös perinteisti kesällä muodissa. Urheilullinen tyyli on tullut jäädäkseen, ja se sopii erittäin hyvin kesään. Voit yhdistää urheilullisia vaatteita, kuten treenitrikoita tai collegepaitoja, yksinkertaisiin vaatteisiin, kuten farkkuihin tai shortsseihin, ja saat rennon ja tyylikkään lookin.

Muista aina valita vaatteita, jotka sopivat omaan tyyliisi ja persoonallisuuteesi. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi pukeutumasi vaatteiden kanssa.

Jaa

Uusimmat

Pukeutuminen rippijuhliin

Pukeutuminen perhejuhliin

Ylioppilasjuhlat pukukoodi

Miesten puvun pesu

Talvihäät pukeutuminen

Suositut