Mitä tehdä treffeillä – 50 parasta ideaa (2023)

-

Mitä tehdä treffeillä

Treffeille lähteminen voi olla sekä jännittävää että stressaavaa. Ensimmäisten treffien ideointi voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä, ja vaikka olisitkin jo pidemmän aikaa seurustellut, voi olla vaikea keksiä uusia ja mielenkiintoisia tapoja viettää aikaa yhdessä.

Ei kuitenkaan hätää, sillä olemme koonneet sinulle 50 parasta ideaa treffeille. Näiden ideoiden avulla voit tutustua kumppaniisi paremmin, luoda uusia muistoja ja ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä.

Olipa kyseessä sitten ensitreffit tai pitkäaikaisen kumppanin kanssa vietetty aika, löydät tästä artikkelista varmasti uusia ideoita, joilla piristätte yhteistä aikaanne ja vahvistatte suhdettanne. Lue siis eteenpäin ja inspiroidu näistä 50 loistavasta treffivinkistä!

50 parasta ideaa treffeille

Olemme koonneet alapuolelle 50 parasta ideaa treffeille. Ne on jaettu viiteen eri osaan, jossa jokaisessa on kymmenen eri vinkkiä. Kerromme muun muassa parhaat vinkit talvitreffeille ja ensitreffeille sekä paljon muuta. Jos etsit apua pukeutumiseen voit lukea myös artikkelimme miten pukeutua treffeille. Onnea matkaan!

Parhaat ideat talvitreffeille

Talvella ulkoilu ja yhdessäolo voi olla erityisen ihanaa ja romanttista. Tässä on kymmenen parasta ideaa talvitreffeille, jotka sopivat niin pariskunnille kuin ystävillekin!

 1. Luistelu: Miten olisi romanttinen iltapäivä luistinradalla? Kauniit maisemat, jääkentän kirkkaat valot ja mahdollisuus pitää toisesta kiinni tekevät tästä loistavan idean talvitreffeille.
 2. Laskettelu: Kaksi ihmistä laskettelurinteessä, talvisessa maisemassa ja iloisessa tunnelmassa – se on yhtälö, joka takaa hyvän päivän talvella. Voitte yhdessä kokea adrenaliinin huuman ja vauhdin hurman.
 3. Kuumat kylvyt: Kuka sanoi, että talvella pitäisi kärsiä kylmästä? Kuumat kylvyt ovat ihana tapa rentoutua ja nauttia toistenne seurasta talvella. Mikä parasta, niiden voimassaoloaika ei ole sidottu päivänvaloon.
 4. Lumikenkäily: Lumikenkäily on erittäin suosittu talviharrastus. Se on loistava tapa tutustua talviseen luontoon ja nauttia raittiista ilmasta. Voitte kävellä käsikkäin kauniiden talvimaisemien keskellä ja nauttia toistenne seurasta.
 5. Hiihto: Talvitreffeillä hiihtäminen on ihana tapa viettää aikaa toisen kanssa. Tämä suosittu talviurheilulaji on helppo oppia ja sopii kaiken tasoisille hiihtäjille.
 6. Joulumarkkinat: Talvella järjestetään usein erilaisia joulumarkkinoita, joissa on tarjolla herkullisia ruokia, juomia ja käsitöitä. Kävelkää yhdessä käsikkäin markkinoiden läpi ja nauttikaa talvisesta tunnelmasta.
 7. Talviuinti: Talviuinti on vähemmän perinteinen talviharrastus, mutta se on yllättävän suosittu. Kokeilkaa rohkeasti talviuintia ja nauttikaa virkistävästä kokemuksesta yhdessä.
 8. Yöpyminen lumilinnassa: Tämä on erittäin romanttinen idea talvitreffeille. Lumilinnojen tekeminen on hauskaa ja lumilinnassa yöpyminen on upea kokemus, joka saa lämmön sydämiin kylmänäkin talviyönä.
 9. Kävely valaistussa kaupungissa: Talvella monet kaupungit koristelevat katujaan kauniisti ja järjestävät valaistuskierroksia. Kävelkää yhdessä kaupungin kaduilla käsi kädessä ja nauttikaa kaupungin talvisesta tunnelmasta. Lopuksi voitte pysähtyä nauttimaan kuumaa kaakaota ja hyvää seuraa jossain tunnelmallisessa kahvilassa.
 10. Koti-ilta: Talvi on myös hyvä aika nauttia kotona viihtymisestä. Katsokaa yhdessä elokuvia, pelatkaa lautapelejä tai nauttikaa hyvästä ruoasta ja juomasta takkatulen äärellä. Tunnelma on varmasti taianomainen ja romanttinen!

Talvella on paljon erilaisia tapoja nauttia yhdessäolosta, ja nämä ideat ovat vasta jäävuoren huippu. Muistakaa kuitenkin pukeutua lämpimästi ja varata tarpeeksi aikaa jokaiselle aktiviteetille. Nämä talvitreffit varmasti auttavat teitä luomaan uusia, ikimuistoisia hetkiä yhdessä!

Mitä tehdä ensitreffeillä?

Ensitreffit voivat olla jännittäviä ja jopa pelottavia kokemuksia, mutta niistä voi myös tulla elämän mittaisia muistoja. Tässä on kymmenen parasta ideaa ensitreffeille, jotka varmasti auttavat löytämään yhteisen sävelen ja viihtymään toistenne seurassa.

 1. Kahvila: Kahvila on klassinen paikka ensitreffeille, ja syystäkin. Siellä voi viettää aikaa toistensa seurassa, nauttia kuumasta juomasta ja jutella rennosti. Ei tarvitse olla huolissaan, että paikka olisi liian hieno tai epämukava.
 2. Museo: Museossa käyminen on hyvä tapa oppia toisistaan. Siellä voi keskustella taideteoksista ja historiasta, ja löytää samankaltaisia mielenkiinnon kohteita.
 3. Leffateatteri: Jos et ole varma, mitä tehdä ensitreffeillä, leffateatteri on hyvä vaihtoehto. Se antaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä, mutta myös olla hiljaa ja nauttia elokuvasta.
 4. Ravintola: Ravintolassa käyminen voi olla hieno tapa aloittaa suhde, mutta kannattaa muistaa, että paikka voi olla kallis ja epämiellyttävä, jos tunnelma on liian jäykkä. Valitse rento ravintola ja nauttikaa hyvästä ruoasta ja juomasta yhdessä.
 5. Luontoretki: Luontoretki on hyvä tapa tutustua toisiin ihmisiin ja samalla nauttia kauniista maisemista. Valitse retkipaikaksi jokin paikka, joka on helppo päästä, kuten lähellä oleva luonnonpuisto tai kaunis ranta.
 6. Kahvila-pub-kierros: Tämä on hyvä idea, jos et halua viettää aikaa yhdessä vain yhdessä paikassa. Kierrelkää kaupungin eri kahviloita ja pubeja ja nauttikaa samalla kaupungin tunnelmasta.
 7. Kävely kaupungilla: Kävely kaupungilla on hyvä tapa tutustua toiseen ihmiseen ja samalla nauttia kaupungin tunnelmasta. Kävelkää rauhallisesti ja pysähtykää kaupungin mielenkiintoisiin paikkoihin.
 8. Teatteri: Teatterissa käyminen voi olla hieno kokemus ensitreffeillä, jos molemmat ovat kiinnostuneita teatterista. Valitse esitys, joka kiinnostaa teitä molempia ja nauttikaa siitä yhdessä.
 9. Pelihalli: Pelihallissa käyminen on hauska ja rento tapa viettää aikaa ensitreffeillä. Pelatkaa yhdessä pelejä ja haastakaa toisenne kilpailuun. Tämä voi auttaa löytämään yhteisen sävelen ja antaa mahdollisuuden olla oma itsensä.
 10. Konsertti: Jos olette molemmat kiinnostuneita musiikista, konsertti on hyvä idea ensitreffeille. Valitkaa sellainen konsertti, joka kiinnostaa teitä molempia, ja nauttikaa musiikista yhdessä.

Näillä kymmenellä idealla on hyvä aloittaa ensitreffit. Muistakaa kuitenkin, että tärkeintä on löytää toinen toisensa ja viettää aikaa yhdessä. Ole oma itsesi ja nauti hetkestä!

Romanttiset treffit

Romanttiset treffit voivat olla unohtumattomia kokemuksia, jotka vahvistavat yhteyttäsi kumppaniisi. Tässä on kymmenen parasta ideaa romanttisille treffeille, jotka varmasti luovat ainutlaatuisia muistoja.

 1. Illallinen rannalla: Illallinen rannalla auringonlaskun aikaan on erittäin romanttinen idea. Varaa pöytä lähellä rantaa, nauttikaa hyvästä ruoasta ja juomasta ja katsokaa yhdessä auringonlaskua.
 2. Kuumailmapallolento: Kuumailmapallolento on yksi parhaista ideoista, kun haluatte nähdä kauniita maisemia ja kokea adrenaliinin purkauksia. Nauttikaa yhdessä henkeäsalpaavista näkymistä ja pitäkää toisistanne kiinni korkeuksissa.
 3. Yhteinen ruoanlaitto: Yhteinen ruoanlaitto kotona on intiimi tapa viettää aikaa toistenne seurassa. Käykää ostoksilla yhdessä, suunnitelkaa menu ja kokatkaa yhdessä romanttinen ateria.
 4. Kylpyläpäivä: Rentouttava päivä kylpylässä on hyvä tapa päästä eroon stressistä ja viettää aikaa kumppanisi kanssa. Nauttikaa hieronnoista, kylvyistä ja rentoutukaa yhdessä.
 5. Kesäkonsertti: Kesäkonsertit ovat upeita tapahtumia, jotka tarjoavat romanttisen tunnelman. Käykää katsomassa lempibändiänne tai -laulajaanne ja nauttikaa musiikista yhdessä.
 6. Venematka: Venematka järvellä tai merellä on yksi romanttisimmista ideoista. Nauttikaa yhdessä kauniista maisemista ja ihmetelkää yhdessä luonnon kauneutta.
 7. Yö ulkona: Retkeilijät ja luontoihmiset voivat nauttia yöpymisestä ulkona. Rakentakaa yhdessä teltta ja nauttikaa tähtitaivaasta ja luonnon hiljaisuudesta.
 8. Kävely puistossa: Kävely puistossa on yksinkertainen mutta romanttinen idea. Nauttikaa kauniista maisemista ja istukaa hetkeksi penkille vain seurustelemaan.
 9. Viinimaistelu: Viinimaistelu on hyvä idea, jos haluatte nauttia viinistä ja samalla oppia uutta. Käykää viinitilalla tai viinikaupassa ja nauttikaa yhdessä hyvistä viineistä.
 10. Tanssiminen: Tanssiminen on romanttinen tapa viettää aikaa yhdessä.

Edulliset treffit

Treffit eivät aina vaadi suurta budjettia. Tässä on kymmenen parasta ideaa edullisille treffeille, joilla voitte viettää aikaa yhdessä ilman suuria kustannuksia.

 1. Piknik puistossa: Voit ostaa joitakin pikkupurtavia tai valmistaa eväät kotona ja nauttia piknikistä puistossa. Pysykää yksinkertaisina ja nauttikaa toistenne seurasta.
 2. Museokierros: Monet museot tarjoavat ilmaisia tai halpoja kierroksia. Tutustukaa kulttuuriin ja historiallisiin nähtävyyksiin ja oppikaa jotain uutta yhdessä.
 3. Elokuvailta kotona: Voit vuokrata elokuvan tai valita jonkin suosikkisi, sitten rentoutua kotona ja nauttia yhdessä elokuvasta.
 4. Kaupunkikierros: Kävelkää yhdessä kaupungilla ja löytäkää uusia paikkoja. Tutustukaa kaupungin historiaan ja merkittäviin kohteisiin.
 5. Kirjaston lukupiiri: Kirjastot järjestävät lukupiirejä, joihin voitte osallistua yhdessä. Lukuhaasteet ja kirjallisuuden keskustelut voivat olla erittäin hauskaa ja mielenkiintoista.
 6. Leffamaraton: Valitkaa suosikkileffanne ja katsokaa niitä yhdessä. Voitte nauttia herkuista ja rentoutua yhdessä.
 7. Kotipäivä: Viettäkää päivä yhdessä kotona. Kokatkaa yhdessä, pelatkaa pelejä ja nauttikaa yhdessäolosta.
 8. DIY-projekti: Aloittakaa DIY-projekti kotona. Voitte maalata tai korjata jotain yhdessä ja viettää hauskaa aikaa.
 9. Julkiset tapahtumat: Monet kaupungit järjestävät ilmaisia tai edullisia tapahtumia. Tutustukaa kaupunkinne tapahtumiin ja löytäkää jotain mielenkiintoista yhdessä koettavaa.
 10. Luontoretki: Luontoretki on erinomainen idea, jos haluatte nauttia kauniista luonnosta ja rauhasta. Kävelkää yhdessä metsässä tai puistossa ja nauttikaa toistenne seurasta.

Näillä kymmenellä idealla voitte nauttia toistenne seurasta ilman suurta budjettia. Muistakaa, että tärkeintä on vietetty aika yhdessä.

Parhaimmat kesätreffi ideat

Kesä on täydellinen aika järjestää hauskoja ja romanttisia treffejä ulkona. Tässä on kymmenen parasta ideaa kesällä järjestettäville treffeille:

 1. Rantapäivä: Viettäkää päivä rannalla yhdessä. Nauttikaa auringosta, uikaa ja rentoutukaa yhdessä.
 2. Pyöräretki: Vuokratkaa pyörät ja lähtekää yhdessä pyöräretkelle kaupungilla tai maaseudulla. Maisemat ovat upeita ja voitte pysähtyä ihailemaan nähtävyyksiä.
 3. Vesipuistopäivä: Vesipuisto on hauska paikka viettää päivä yhdessä. Kokeilkaa vesiliukumäkiä, rentoutukaa aallokossa tai nauttikaa aurinkotuolilla.
 4. Ulkoilmakeittiö: Voitte järjestää yhdessä ulkoilmakeittiön. Grillaus on suosittu kesäaktiviteetti ja voitte kokeilla uusia reseptejä yhdessä.
 5. Kesäfestivaalit: Kesällä on paljon festivaaleja, joissa voitte nauttia musiikista ja erilaisista aktiviteeteista yhdessä.
 6. Melontaretki: Vuokratkaa kajakit tai kanootit ja lähtekää yhdessä melontaretkelle. Voitte nauttia kauniista järvimaisemista ja pysähtyä piknikille järven rannalle.
 7. Telttaretki: Telttaretki on upea tapa viettää romanttinen yö yhdessä luonnon helmassa. Nauttikaa nuotiosta ja tähdistä yön taivaalla.
 8. Kesäteatteri: Kesäteatterit ovat yleensä ulkona, ja ne tarjoavat upeita esityksiä ja elämyksiä. Voitte nauttia musiikista, näytelmistä ja hyvästä seurasta.
 9. Ulkona elokuvat: Monet kaupungit järjestävät ulkoilmateattereita, joissa voi katsoa elokuvia ulkona. Voitte tuoda piknik-viltin ja herkkuja ja nauttia elokuvasta yhdessä.
 10. Vesillä seikkailu: Jos olette rohkeita, voitte kokeilla vesillä seikkailua yhdessä, kuten purjelautailua tai vesihiihtoa. Se tarjoaa teille mahdollisuuden kokea jotain uutta yhdessä.

Näillä kymmenellä idealla voitte nauttia toistenne seurasta ja kesästä yhdessä. Muistakaa suunnitella aikaa yhdessäoloon ja nauttikaa kauniista kesäpäivistä.

Johtopäätökset

Toivottavasti tämä artikkeli antoi sinulle paljon ideoita ja inspiraatiota tuleville treffeille. On tärkeää muistaa, että treffit ovat tilaisuus tutustua toiseen ihmiseen ja luoda yhteys. Tämä voidaan tehdä monilla eri tavoilla, kuten urheilullisilla aktiviteeteilla, romanttisilla illallisilla, kulttuuritapahtumissa ja seikkailuilla luonnossa.

Muista myös, että tärkeintä on löytää tapa viettää aikaa yhdessä, joka sopii sinulle ja kumppanillesi. Muutamalla hyvällä idealla ja halulla kokeilla uusia asioita, voit luoda unohtumattomia muistoja yhdessä. Onnea tuleviin treffeihin ja toivottavasti löydätte juuri sen oikean aktiviteetin, joka saa molemmat nauttimaan toistenne seurasta!

Jaa

Uusimmat

Suositut