Paras älykello (2024) – Vertailussa 10 suosituinta

-

Paras älykello vertailu

Paras älykello voi olla hankala valita, koska markkinoilla on valtava määrä erilaisia älykelloja, jotka houkuttelevat eri kohderyhmiä monilla eri ominaisuuksillaan ja designeillaan. Mutta mikä näistä älykkäistä laitteista on se oikea valinta juuri sinulle?

Paras älykello ei ole ainoastaan tyylikäs ja mukava, vaan se myös vastaa omia tarpeitasi ja elämäntyyliäsi. Olipa kyseessä sitten kuntoilun seuranta, älypuhelimen ilmoitusten hallinta tai vaikkapa musiikin ohjaus, älykellosta on tullut monille korvaamaton osa päivittäistä elämää.

Alapuolella vertailemme kymmentä suosituinta älykelloa, jotka ovat herättäneet huomiota niin teknologia-alan arvosteluissa kuin käyttäjien keskuudessakin.

Vertailussa parhaat älykellot:

 1. Garmin Venu 2S – Paras älykello.
 2. Casio G-Shock G-Squad – Hyvä älykello.
 3. Garmin Vivomove Style – Kestävä älykello.
 4. Garmin Lily Sport – Tyylikäs älykello.
 5. Reebok Relay – Hyvä älykello urheiluun.
 6. Jm Smart Trail – Pieni älykello.
 7. Garmin MARQ Gen 2 Athlete – Ammattiurheilijan älykello.
 8. Jm Smart Pro-XL  – Hyvä ja halpa älykello.
 9. Focus Smart älykello FO2+ – Edullinen älykello.
 10. Jm Smart Bios – Halpa älykello.

1. Paras älykello: Garmin Venu 2S

Paras älykello

Garmin Venu 2S on ehdottomasti paras älykello markkinoilla. Sen sisäinen GPS, GLONASS ja Galileo takaavat tarkan sijainninseurannan missä tahansa oletkin. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiivisille elämäntapaa noudattaville ihmisille.

Akunkesto on vaikuttavaa tasoa, sillä se kestää jopa 10 päivää älykellotilassa. Musiikin kuuntelu yhdistettynä GPS-tilaan ei ole ongelma, sillä se tarjoaa jopa 7 tuntia käyttöaikaa. Älykkäät ilmoitukset, kuten tekstiviestit ja puhelut, ovat helppoja seurata kellon näytöltä, ja voit myös hallita soittolistoja suoraan kellosta.

Garmin Venu 2S ei rajoitu pelkästään aktiivisuuden seurantaan, vaan se tarjoaa laajimmat terveydentilan seurantaominaisuudet markkinoilla. Voit tarkkailla terveydentilaasi ympäri vuorokauden ja saada arvokasta tietoa kehosi tilasta.

Musiikin ystäville tämä älykello tarjoaa mahdollisuuden ladata jopa 2000 kappaletta suoraan kelloon, joten voit nauttia suosikkimusiikistasi ilman puhelimen tarvetta. Lisäksi siinä on yli 25 esiladattua urheilusovellusta ja animoituja harjoituksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntoilutavoitteesi.

Garmin Venu 2S tarjoaa myös langattomat yhteydet Wi-Fi, BLUETOOTH ja ANT+ -ominaisuuksien avulla. Voit jopa maksaa ostoksesi kätevästi Garmin Payn avulla, mikä tekee arjestasi entistä helpompaa.

Tekniset tiedot vahvistavat sen huippuluokan suorituskyvyn. Corning Gorilla Glass 3 -lasilinssi takaa kestävyyden ja kirkkaan näytön. Kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja kotelon materiaalina käytetään vahvistettua polymeeriä ja polymeeritakakantta. Kaikki tämä yhdistettynä valkoiseen ja rosekultaan tekee kellosta tyylikkään ja hienostuneen.

Pikakiinnitteinen valkoinen nahkaranneke sisältyy pakettiin, ja se sopii 110-175 mm ympärysmitan ranteisiin. Lisäksi saat mukana valkoisen silikonirannekkeen vaihtoehtoiseksi käytöksi. Näytön tyyppi on AMOLED, joka takaa kirkkaan ja tarkan kuvan kaikissa olosuhteissa.

Lyhyesti sanottuna, Garmin Venu 2S on älykello, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, monipuoliset ominaisuudet ja tyylikkään muotoilun. Se on täydellinen kumppani niille, jotka haluavat seurata aktiivista elämäntapaansa ja nauttia samalla musiikista ja älykkäistä ilmoituksista.

2. Hyvä älykello: Casio G-Shock G-Squad

Hyvä älykello

Casio G-Shock G-Squad on erinomainen älykello monipuolisilla ominaisuuksilla. Tämä älykello yhdistää perinteisen G-Shock-kestävyyden älykkäisiin toimintoihin, ja se on varustettu mineraalilasilla, joka suojaa näyttöä naarmuilta ja iskuilta.

Rannesykemittauksen ansiosta voit seurata sydämen sykettäsi reaaliajassa harjoittelun aikana. Lisäksi saat käyttöösi askeleiden laskurin, kalorikulutuksen seurannan, älykkäät ilmoitukset ja unen seurannan, jotka auttavat sinua pitämään huolta terveydestäsi ja suorituskyvystäsi.

Tämä älykello on myös uskomattoman vesitiivis, kestäen jopa 200 metrin syvyyteen asti, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin vesilajeihin ja vedenalaisten seikkailujen ystäville.

Kellossa on kattava valikoima harjoittelutoimintoja, kuten etäisyydenmittaus, nopeudenmittaus, kierrostenmittaus, tavoitehälytykset, kalorinkulutuksenmittaus, korkeusmittaus ja unenlaadunmittaus. Lisäksi saat arvokasta tietoa harjoittelustasi, kuten kuntotason, VO2maxin ja palautumisajan.

Juoksuharrastajille tämä älykello tarjoaa erityisiä mittausominaisuuksia, kuten kuljetun matkan, ajan, vauhdin, sykkeen, maksimisykkeen ja tehokkuuden seurannan.

Kellotoiminnoissa on myös paljon tarjottavaa, kuten lentokonetila, neljä hälytystä värinällä, torkkutoiminto, barometrinen korkeusmittari, automaattinen kalenteri, Bluetooth-yhteys, kompassi, lämpömittari, ajanotto, sekuntikello, valo jälkihehkulla, solar-toiminto ja maailmanaika.

Casio G-Shock G-Squad on älykello, joka tarjoaa kestävyyttä, monipuolisia ominaisuuksia ja tyylikkään muotoilun kaikenlaiseen aktiiviseen elämäntapaan. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat niin kestävyyttä kuin älykkäitä toimintoja päivittäisessä käytössään.

3. Kestävä älykello: Garmin Vivomove Style

Kestävä älykello

Garmin Vivomove Style on poikkeuksellisen kestävä älykello, joka yhdistää tyylikkään analogisen rannekellon perinteen moderneihin älykkäisiin toimintoihin. Se tarjoaa sinulle aidoilla osoittimilla varustetun kellonajan sekä tarpeen mukaan aktivoituvan kosketusnäytön.

Tämä älykello on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa, ja siinä on Corning® Gorilla® -lasista valmistettu kupumainen linssi sekä alumiininen kellorunko, jossa on tyylikäs mattapinta. Tämä yhdistelmä takaa kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön.

Garmin Vivomove Style pitää sinut yhteydessä älykkäiden ilmoitusten avulla, jotka näkyvät suoraan ranteessasi. Voit myös maksaa kätevästi ostoksesi Garmin Pay -lähimaksuratkaisulla.

Kello tarjoaa kattavat terveydentilan seurantaominaisuudet, joiden avulla voit seurata kuntoasi ja hyvinvointiasi vuorokauden ympäri. Voit yhdistää sen GPS:ään ulkona tapahtuvien kävely- tai juoksusuoritusten tarkkaa seurantaa varten, ja saat käyttöösi erilaisia suoritusprofiileja.

Akunkesto on vaikuttava, jopa 5 päivää älytilassa ja vielä pidempään kellotilassa, jossa osoittimet näyttävät ainoastaan ajan. Tämä tekee siitä erinomaisen kumppanin pitkille matkoille ja aktiiviselle elämäntavalle.

Tekniset tiedot vahvistavat sen huippuluokan suorituskyvyn. Kupumainen Corning Gorilla Glass -linssi suojaa näyttöäsi, ja anodisoitu alumiinirunko sekä kehys tuovat kestävyyttä ja tyyliä. Rungon väritys on elegantti rosekulta.

Pakettiin sisältyy QuickFit™-kellonranneke (20 mm), joka on helppo vaihtaa tarpeidesi mukaan. Lisäksi saat mukana valkoisen silikonihihnan. Näytön tyyppi on AMOLED, joka tarjoaa kirkkaan ja selkeän näkymän kaikissa olosuhteissa.

Yhteenvetona, Garmin Vivomove Style on älykello, joka yhdistää tyylin, kestävyyden ja monipuoliset ominaisuudet. Se sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat sekä perinteistä kellonmuotoilua että modernin teknologian etuja.

4. Tyylikäs älykello: Garmin Lily Sport

Tyylikäs älykello

Garmin Lily Sport on tyylikäs älykello naisille, joka yhdistää estetiikan ja teknologian taitavasti. Tämä kello on suunniteltu niille, jotka haluavat pitää yllä aktiivista elämäntyyliä ilman, että joutuvat tinkimään tyylistä. Ensivaikutelma Garmin Lily Sportista on se, että se on huomaamaton ja elegantti, mutta samalla moderni ja toiminnallinen.

Kellon linssi on valmistettu Corning Gorilla Glass 3 -lasista, mikä takaa sen, että se kestää arjen kolhut ilman naarmuja tai säröjä. Kehys on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, joka on sekä kestävä että tyylikäs. Kotelon materiaalina on käytetty kuituvahvisteista polymeeriä, joka on sekä kevyt että kestävä valinta. Ruusukullan värisenä kehys luo ylellisen ilmeen, ja vaalean hiekan värinen kotelo sekä ranneke tuovat siihen hienostuneen vivahteen. Kello on suunniteltu istumaan kauniisti ranteeseen, ja 14mm ranneke sopii useimmille, sillä se on säädettävissä ranteen ympärysmittaan 110-175mm. Vaalean hiekan värinen silikoniranneke on miellyttävä ihoa vasten, ja se on helppo pitää puhtaana.

Garmin Lily Sportin rungon koko on 34,50mm x 34,50mm x 10,15mm, mikä tekee siitä kompaktin ja naisellisen. Paino, ainoastaan 24 grammaa, on tuskin huomattavissa ranteessa, mikä lisää käyttömukavuutta. Kellon minimalistinen muotoilu sopii moniin eri asuihin ja tilanteisiin, olipa kyseessä sitten arki tai juhla.

Yksi Garmin Lily Sportin merkittävimmistä eduista on sen monipuoliset älyominaisuudet. Se ei ole pelkästään tyylikäs asuste, vaan myös käytännöllinen apuväline päivittäiseen elämään. Kello seuraa aktiivisuuttasi, unta ja terveyttäsi, ja se synkronoituu sujuvasti älypuhelimesi kanssa, jolloin saat ilmoitukset suoraan ranteeseesi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Garmin Lily Sport on älykäs valinta naiselle, joka arvostaa sekä muotoilua että toiminnallisuutta. Sen kestävät materiaalit, kuten Corning Gorilla Glass 3 -lasi ja ruostumaton teräs, takaavat, että kello säilyy kauniina pitkään, ja sen älyominaisuudet tukevat aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

5. Hyvä älykello urheiluun: Reebok Relay

Hyvä älykello urheiluun

Reebok Relay on älykello, joka on erityisesti suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin ja urheilulliseen makuun. Tämä älykello on varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tukevat terveyden ja kunnon seurantaa. Kellon punakullan värinen kantikas kuori ja metallinen meshranneke tuovat eleganttia ulkonäköä samalla kun ne tarjoavat laadukkaan ja kestävän rakenteen.

Reebok Relay älykello on varustettu rannesykemittauksella, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa sykealueistasi ja auttaa optimoimaan harjoittelusi. Happisaturaation ja verenpaineen seuranta lisäävät laitteen hyödyllisyyttä, auttaen käyttäjää ymmärtämään paremmin omaa terveydentilaansa ja vastaamaan mahdollisiin muutoksiin.

Kellon OLED High Res. -kosketusnäyttö on terävä ja helppokäyttöinen, tarjoten nopean pääsyn kaikkiin älykkäisiin toimintoihin. Älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla puhelimen tapahtumista, ja GloryFit-sovellus, vaikka englanninkielinen, on intuitiivinen ja tarjoaa kattavan yleiskuvan aktiivisuudestasi ja terveydestäsi.

Aktiivisuuden ja unen seuranta ovat olennaisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään, kuinka liikkuminen ja lepo vaikuttavat yleiseen hyvinvointiisi. Musiikin ja kameran etäohjausominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta, ja magneettisolki tekee rannekkeen säätämisestä ja kellon pukemisesta ja riisumisesta vaivatonta.

Erityisen huomionarvoista on Reebok Relayn akunkesto, joka voi kestää jopa kolme viikkoa. Tämä on huomattava etu verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin älykelloihin, ja se vähentää lataamisen tarvetta, mikä on erityisen kätevää aktiivisille käyttäjille.

Vesitiiviys 30 metriin asti takaa, että voit käyttää kelloa huoletta myös kosteissa olosuhteissa ja vesiliikuntaa harrastaessasi. Kuitenkin on huomioitava, että se on luokiteltu roiskevesitiiviiksi, joten se ei välttämättä sovellu sukellukseen tai pitkäkestoiseen uimiseen.

Kaiken kaikkiaan, Reebok Relay on älykello, joka on rakennettu kestämään aktiivista elämäntyyliä. Sen monipuoliset terveys- ja fitness-seurantaominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin päivittäiseen käyttöön, ja sen tyylikäs muotoilu tekee siitä sopivan sekä treeniin että arkeen.

6. Pieni älykello: Jm Smart Trail

Pieni älykello

Jm Smart Trail on kompakti älykello, joka on suunniteltu liikkuvaa elämäntyyliä vaaliville käyttäjille. Tämä pienikokoinen älykello on täynnä toimintoja, jotka tukevat aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Kellon käyttökieli on englanti, mikä tekee siitä helppokäyttöisen monille eri kansallisuuksille.

Kun puhutaan puhelu- ja viesti-ilmoituksista, Jm Smart Trail pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista puhelimessasi. Se näyttää ilmoitukset suoraan ranteessasi, mikä on erittäin kätevää, kun puhelimesi ei ole käden ulottuvilla. Lisäksi kello seuraa askeleitasi, sydämen sykettä, etäisyyttä ja kaloreita, tarjoten kattavan yleiskuvan päivittäisestä aktiivisuudestasi. Näitä tietoja voit seurata ja analysoida VeryFitPro-sovelluksen avulla, joka synkronoituu sujuvasti älykellon kanssa.

Jm Smart Trail ei ole pelkästään aktiivisuuden seuraaja, vaan se tukee myös unenlaatuasi. Unianalyysi auttaa ymmärtämään unirytmiäsi ja parantamaan unenlaatuasi, mikä on erittäin tärkeää yleisen hyvinvoinnin kannalta. Musiikin soittotoiminto puolestaan lisää viihdearvoa ja tekee harjoittelusta nautittavampaa.

Älykellosta löytyy 14 erilaista urheilulajitilaa, jotka kattavat suosituimmat lajit, kuten juoksu, pyöräily ja uiminen. Jokainen tila on optimoitu kyseisen lajin seurantaan, ja se auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi kussakin lajissa. Hengitysharjoitustila on erittäin hyödyllinen stressin hallintaan ja rentoutumiseen, mikä on erityisen tärkeää aktiivisille ihmisille.

GPS-yhteys on toinen merkittävä etu, joka auttaa seuraamaan liikkumistasi tarkasti ja tarjoaa reaaliaikaisia tietoja nopeudesta ja etäisyydestä. Ajanotto- ja ajastintoiminnot ovat hyödyllisiä harjoittelussa ja auttavat hallitsemaan aikaa tehokkaasti.

Teknisesti ottaen Jm Smart Trail on varustettu 1,3″ TFT-LCD-näytöllä, joka on selkeä ja helppolukuinen. Vesitiiviys 50 metriin (5 bar) asti takaa, että kelloa voi käyttää monenlaisissa olosuhteissa ilman pelkoa vaurioitumisesta. Akun kesto 5-7 päivää on riittävä useimmille käyttäjille, ja se varmistaa, että kello pysyy toiminnassa viikon ajan yhdellä latauksella.

Kokonaisuudessaan Jm Smart Trail on pieni, mutta tehokas älykello, joka on ihanteellinen valinta aktiivisille ja terveystietoisille käyttäjille. Sen monipuoliset toiminnot ja kompakti muotoilu tekevät siitä käytännöllisen ja tyylikkään valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

7. Ammattiurheilijan älykello: Garmin MARQ Gen 2 Athlete

Ammattiurheilijan älykello

Garmin MARQ Gen 2 Athlete on älykello, joka on suunniteltu vastaamaan ammattiurheilijoiden vaativiin tarpeisiin. Sen upea AMOLED-kosketusnäyttö yhdistettynä perinteisiin painikkeisiin tarjoaa käyttäjälle monipuolisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen kaikissa olosuhteissa. Kellon rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja äärimmäisiä olosuhteita, kiitos premium-luokan materiaalien, kuten erittäin lujan 5-luokan titaanin ja naarmuuntumattoman, kupumaisen safiirilinssin.

DLC-pinnoitetussa titaanikehässä on integroitu maksimaalisen hapenottokyvyn ja palautumisen asteikot, jotka antavat ammattiurheilijalle olennaisia tietoja fyysisestä tilastaan reaaliajassa. Tämä on äärimmäisen arvokasta tietoa, joka auttaa urheilijaa optimoimaan harjoittelunsa ja palautumisensa.

Garmin MARQ Gen 2 Athlete älykello ei ole pelkkä ajan näyttäjä, vaan se on varustettu huippuluokan harjoitusominaisuuksilla ja monipuolisella kattauksella eri lajien suoritusprofiileja. Suorituskykymittaus, reaaliaikainen kestävyys sekä juoksun ja pyöräilyn dynamiikkatiedot ovat vain muutamia monista ominaisuuksista, jotka tukevat urheilijan päivittäistä harjoittelua ja auttavat häntä saavuttamaan tavoitteensa.

SatIQ-tekniikalla toimiva monikaista-GNSS on toinen merkittävä ominaisuus, joka takaa tarkimman mahdollisen paikannuksen kaikissa ympäristöissä ja optimoi samalla laitteen akunkeston.

8. Hyvä ja halpa älykello: Jm Smart Pro-XL

Hyvä ja halpa älykello

Tämä älykello sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät tehokasta ja helppokäyttöistä laitetta ilman, että joutuisivat maksamaan siitä omaisuutta.

Eräs Jm Smart Pro-XL:n tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kyky synkronoida saumattomasti älypuhelimen kanssa. Sen avulla voit vastaanottaa puhelu- ja viesti-ilmoituksia suoraan ranteestasi, mikä on erittäin kätevää, kun olet liikkeellä. Lisäksi kello tukee useita suosittuja sosiaalisen median sovelluksia kuten WeChat, QQ, Whatsapp, Facebook, Twitter ja Instagram, tuoden kaikki tärkeät ilmoitukset ja muistutukset suoraan näytöllesi.

Liikkuminen ja kuntoilu ovat olennainen osa monien ihmisten arkea, ja Jm Smart Pro-XL tarjoaa monipuoliset työkalut kuntoilutavoitteiden seuraamiseen. Se rekisteröi askeleet, sykkeen, kuljetun etäisyyden sekä kulutetut kalorit, ja sen avulla voit myös seurata veren happitasoa sekä harjoittaa hengitystä hengitysharjoitustoiminnon avulla. Lisäksi kello sisältää 14 erilaista urheilulajitilaa, joiden avulla voit seurata harjoittelusi edistymistä tarkasti.

Säätietojen tarkistaminen, musiikin ohjaus suoraan kellon näytöltä sekä ajanotto- ja ajastintoiminnot ovat muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät Jm Smart Pro-XL:stä monipuolisen arkipäivän kumppanin. Näytön kirkkauden säätömahdollisuus takaa, että näyttö on luettavissa kaikissa olosuhteissa, ja puhelimen GPS-yhteys mahdollistaa tarkan paikannuksen ja reittien seuraamisen harjoittelun aikana.

VeryFitPro-sovellus tekee Jm Smart Pro-XL:n käytöstä entistäkin monipuolisempaa. Sovelluksen avulla voit seurata ja analysoida kuntoilutietojasi, asettaa tavoitteita ja seurata edistymistäsi pitkällä aikavälillä.

Akun kesto on monille kriittinen tekijä älykellon valinnassa, ja Jm Smart Pro-XL ei tuota pettymystä tässä suhteessa. Sen akku kestää jopa 10 päivää yhdellä latauksella, kun GPS-toiminto on kytketty pois päältä, mikä on merkittävä etu verrattuna moniin kilpaileviin malleihin.

Kaiken kaikkiaan, Jm Smart Pro-XL on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa, monipuolista ja edullista älykelloa, joka tukee heidän aktiivista elämäntyyliään ja pitää heidät ajan tasalla tärkeistä ilmoituksista missä tahansa liikkuvatkin.

9. Edullinen älykello: Focus Smart älykello FO2+

Edullinen älykello

Focus Smart älykello FO2+ on houkutteleva lisäys edullisten älykellojen markkinoille, tarjoten käyttäjilleen laajan valikoiman toimintoja yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun. Kellon 1,24 tuuman HD-värillinen kosketusnäyttö, jossa on terävä 390×390 pikselin resoluutio, tekee vaikutuksen heti alusta alkaen. Se tarjoaa kirkkaan ja selkeän näkymän, joka tekee navigoinnista helppoa ja miellyttävää.

Langaton lataus on merkittävä etu, joka helpottaa kellon käyttöä, ja se on ominaisuus, jota ei aina löydy tässä hintaluokassa. Terveys- ja kuntoilutoiminnot ovat FO2+:n ytimessä, tarjoten sykkeen, verenpaineen ja happisaturaation mittauksen. Nämä ovat arvokkaita tietoja, jotka auttavat sinua seuraamaan terveyttäsi ja sopeutumaan harjoitusohjelmiisi.

Bluetooth-puhelutoiminto on erityisen hyödyllinen, kun haluat vastata puheluihin lenkkeilyn tai muun toiminnan aikana. FO2+ seuraa myös aktiivisuuttasi mittaamalla askeleita, kaloreita ja matkaa, mikä on erinomainen tapa seurata päivittäistä liikettäsi.

Urheilutiloja on monipuolisesti, ja ne kattavat yleisimmät liikuntamuodot kuten kävelyn, juoksun, pyöräilyn sekä joukkueurheilulajit ja naruhyppelyn. Tämä tekee FO2+:sta monipuolisen valinnan erilaisille urheilijoille ja kuntoilijoille.

Unenseuranta on toinen arvostettu ominaisuus, joka auttaa ymmärtämään unen laatua ja sen vaikutusta hyvinvointiin. Ajanotto ja hälytystoiminnot ovat perusominaisuuksia, mutta ne on toteutettu hyvin ja ovat helppokäyttöisiä.

Musiikin etäohjaus on kätevä ominaisuus, joka mahdollistaa musiikin vaihtamisen suoraan ranteestasi, mikä on erityisen hyödyllistä harjoittelun aikana. Puhelu- ja viesti-ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla tärkeistä yhteydenotoista ilman, että sinun tarvitsee kaivaa puhelinta taskustasi.

Design on personoitavissa useilla vaihdettavilla kellotauluilla, ja voit jopa luoda omia kellotaulujasi, mikä on hauska tapa tehdä laitteesta persoonallisempi. IP68-vesisuojauksen ansiosta kello on suojattu vedeltä ja pölyltä, mikä tekee siitä kestävän valinnan aktiiviseen elämäntyyliin.

Yksi FO2+:n merkittävimmistä eduista on sen pitkä toiminta-aika, joka on jopa kaksi viikkoa. Tämä vähentää lataustarvetta ja tekee siitä luotettavan kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

Kaiken kaikkiaan, Focus Smart älykello FO2+ on erinomainen valinta käyttäjille, jotka etsivät edullista, mutta toiminnallista ja tyylikästä älykelloa. Sen monipuoliset terveys- ja kuntoilutoiminnot yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja pitkään akunkesto-aikaan tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille älykellon ostajille.

10. Halpa älykello: Jm Smart Bios

Halpa älykello

Jm Smart Bios -älykello on edullinen valinta niille, jotka kaipaavat käytännöllistä ja monipuolista laitetta budjettiystävälliseen hintaan. Kellon käyttöliittymä on suunniteltu englanniksi, mikä tekee siitä helposti lähestyttävän niin kantaväestölle kuin kansainvälisillekin käyttäjille. Mukavuusaste nousee entisestään, kun otetaan huomioon puhelu- ja viesti-ilmoitukset, jotka pitävät sinut yhteydessä ystäviisi ja perheeseesi missä ikinä liikutkin. Lisäksi sosiaalisen median ilmoitukset WeChatistä, QQ:sta, Whatsappista, Facebookista ja Twitteristä takaavat, että pysyt ajan tasalla viimeisimmistä päivityksistä ja viesteistä.

Terveys- ja kuntoiluominaisuudet ovat Jm Smart Bios -kellossa kattavat, ottaen huomioon laitteen edullisen hintapisteen. Se seuraa askeleitasi, sydämen sykettä ja kuljettua etäisyyttä, jotka ovat perusedellytyksiä päivittäisen aktiivisuuden seurannalle. Säätietojen näyttäminen on kätevä lisä ulkona liikkumista suunniteltaessa. Kalorien kulutuksen ja verenpaineen mittaus ovat lisäbonuksia, jotka antavat sinulle syvemmän katsauksen terveydentilaasi.

Kehon lämpötilan mittaus on erikoisuus, joka erottaa Jm Smart Bios -kellon monista muista saman hintaluokan älykelloista. Tämä ominaisuus voi olla erityisen hyödyllinen kylminä talvipäivinä tai kun haluat seurata kehosi reaktioita harjoitteluun.

Ajanotto- ja ajastintoiminnot ovat yksinkertaisia, mutta hyödyllisiä arkipäivän tehtävissä. Multi-sport-toiminnot tuovat lisäarvoa urheilijoille ja aktiivisille käyttäjille, tarjoten mahdollisuuden seurata eri lajien suorituksia ja edistymistä. Puhelimen GPS-yhteys on erinomainen lisä reittien seurantaan ja ulkona harjoitteluun.

VeryFitPro-sovellus laajentaa kellon toimintoja entisestään, mahdollistaen tarkemman seurannan ja analyysin harjoitus- ja terveystiedoistasi. Sovellus on helppokäyttöinen ja tuo lisäarvoa Jm Smart Bios -kellon käyttökokemukseen.

Yksi merkittävä etu on kellon akun kesto. Lepotilassa akku kestää jopa 20 päivää, mikä vähentää lataustarvetta ja tekee laitteesta luotettavan kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

Kaiken kaikkiaan, Jm Smart Bios on varteenotettava valinta budjettitietoisille kuluttajille, jotka etsivät älykelloa perusominaisuuksilla ja muutamilla lisäominaisuuksilla. Sen monipuoliset toiminnot yhdistettynä pitkään akunkesto-aikaan ja edulliseen hintaan tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille älykellon ostajille.

Miten valita paras älykello?

Älykellojen maailma on laajentunut huomattavasti viime vuosina, ja markkinoilla on nyt monenlaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja budjetteihin. Lue myös paras urheilukello vertailu, jos haussa on hyvä kello urheilemiseen. Älykellon valinta voi tuntua haastavalta tehtävältä, mutta seuraavien tekijöiden huomioon ottaminen voi helpottaa päätöksentekoa ja varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan laitteen.

 1. Käyttötarkoitus: Mieti, mihin tarkoitukseen tarvitset älykelloa. Haluatko seurata päivittäistä aktiivisuuttasi, harjoittelutuloksiasi vai käyttää kelloa älypuhelimesi jatkeena? Erilaiset kellot tarjoavat erilaisia toimintoja, joten on tärkeää selvittää omat tarpeesi.
 2. Yhteensopivuus: Varmista, että älykello on yhteensopiva älypuhelimesi kanssa. Useimmat älykellot toimivat sekä Androidin että iOS:n kanssa, mutta joissakin malleissa saattaa olla rajoituksia.
 3. Budjetti: Älykellojen hinnat vaihtelevat huomattavasti. Määritä budjettisi ja tutki, mitä toimintoja eri hintaluokan kellot tarjoavat. Edullisemmissakin malleissa saattaa olla kaikki tarvitsemasi perusominaisuudet.
 4. Ominaisuudet: Vertaile eri kellojen ominaisuuksia. Jos olet kiinnostunut kuntoilusta, harkitse kelloa, joka mittaa sykettä, askelia ja kuljettua matkaa. Jos taas arvostat yhteydenpitoa, valitse kello, joka näyttää puhelu- ja viesti-ilmoitukset sekä mahdollistaa sosiaalisen median seuraamisen.
 5. Akun kesto: Akun kesto on tärkeä tekijä, jos et halua ladata kelloa päivittäin. Tarkista, kuinka kauan kello kestää yhdellä latauksella ja mieti, onko se riittävä omaan käyttöösi.
 6. Design ja mukavuus: Älykellon tulisi olla mukava käyttää ja sopia omaan tyyliisi. Onko kellotaulu oikean kokoinen? Onko ranneke säädettävä ja mukava? Onko design sellainen, että voit kuvitella käyttäväsi kelloa joka päivä?

Älykello kokemuksia

Älykellot ovat nykypäivänä yhä suositumpia, ja monille ne ovat tulleet osaksi arkipäivän rutiinia. Jaakko, Anna ja Ville ovat kolme aktiivista älykellon käyttäjää, jotka haluavat jakaa omat positiiviset kokemuksensa näiden älykkäiden laitteiden kanssa.

Jaakko on intohimoinen juoksija, joka hankki itselleen älykellon parantaakseen harjoitteluaan. Hän on ollut erittäin tyytyväinen kelloonsa, joka seuraa hänen askeleitaan, sykettään ja kuljettua etäisyyttä tarkasti. ”Älykello on ollut minulle korvaamaton apu. Se antaa minulle reaaliaikaisia tietoja juoksumatkastani, joiden avulla voin säätää vauhtiani ja seurata edistymistäni”, Jaakko kertoo. ”Lisäksi älykelloni unenlaadun seuranta on auttanut minua ymmärtämään, kuinka palauttavaa yöuneni on ollut, mikä on ollut silmiä avaavaa.”

Anna puolestaan on kiireinen opiskelija, joka arvostaa älykellon tuomaa helppoutta arkeensa. Puhelu- ja viesti-ilmoitukset suoraan ranteessa ovat tehneet kommunikoinnista sujuvampaa. ”En voisi kuvitella päivääni ilman älykelloa”, Anna myöntää. ”Se pitää minut ajan tasalla tärkeistä viesteistä ja tapaamisista, vaikka puhelimeni olisi laukussa. Myös musiikin ohjaus suoraan kellolta on mahtavaa, kun olen liikkeellä.”

Ville on teknologiaentusiasta, joka on ollut älykellon käyttäjä jo vuosien ajan. Hänelle älykellon monipuoliset ominaisuudet, kuten verenpaineen ja hapenkyllästysasteen mittaus, ovat tehneet suuren vaikutuksen. ”On uskomatonta, kuinka paljon älykello voi tehdä nykypäivänä. Pidän erityisesti GPS-ominaisuudesta, joka auttaa minua seuraamaan pyöräilyreittejäni, ja VeryFitPro-sovelluksesta, joka tarjoaa syvällistä analyysia terveydestäni ja kuntoilutottumuksistani”, Ville kuvailee.

Kaiken kaikkiaan Jaakko, Anna ja Ville ovat kaikki löytäneet älykellostaan omat hyötynsä, jotka sopivat heidän elämäntyyliinsä ja auttavat heitä saavuttamaan päivittäiset tavoitteensa. Heidän kokemuksensa osoittavat, kuinka älykellot voivat olla merkittävä apu monenlaisissa elämäntilanteissa, ja kuinka teknologian kehitys on tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia seurata ja parantaa omaa hyvinvointia ja arjen hallintaa.

Jaa

Uusimmat

Suositut