Paras urheilukello (2024) – Vertailussa 10 parasta

-

Paras urheilukello vertailu

Paras urheilukello vertailussa testasimme kymmenen parasta urheilukelloa puolestasi. Urheilukellot tarjoavat kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat meitä seuraamaan ja parantamaan kuntoamme sekä nauttimaan terveellisestä elämästä.

Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan urheilukellon liikunnan ja terveyden ylläpitämiseen. Olitpa sitten juoksija, pyöräilijä, uintiharrastaja tai yksinkertaisesti aktiivisesta elämäntavasta nauttiva, tämä vertailu auttaa sinua löytämään sen täydellisen urheilukellon, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

Vertailussa parhaat urheilukellot

 1. Garmin Fenix 7X Pro – Paras urheilukello.
 2. Casio G-Shock G-Squad – Hyvä urheilukello.
 3. Garmin Venu 3 – Hyvä urheilukello miehelle.
 4. Reebok Relay – Hyvä urheilukello naiselle.
 5. Garmin Instinct Solar Graphite – Vedenkestävä urheilukello.
 6. Garmin Vivoactive 5 – Kaunis urheilukello.
 7. Focus Smart älykello – Pieni urheilukello.
 8. Garmin Venu 3S – Kestävä urheilukello.
 9. Casio G-Shock GBA-900-4AER – Edullinen urheilukello.
 10. Focus Smart älykello FO2+ – Halpa urheilukello.

1. Paras urheilukello: Garmin Fenix 7X Pro

Paras urheilukello

Garmin Fenix 7X Pro on ehdoton valinta kaikille aktiivisille liikkujille ja seikkailijoille, jotka arvostavat huippuluokkaista suorituskykyä ja laadukasta rakennetta. Tämä urheilukello tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja hienostuneen muotoilun, mikä tekee siitä markkinoiden parhaan vaihtoehdon.

Kun tarkastellaan Fenix 7X Pro -kellon teknisiä ominaisuuksia, huomaa heti sen laadukkaan rakenteen. Linssi on valmistettu Power Sapphire -materiaalista, mikä takaa erinomaisen kestävyyden ja naarmuuntumattoman pinnan. Kehys on valmistettu titaanista, joka on kevyttä mutta äärimmäisen vahvaa materiaalia. Runko koostuu kuituvahvisteisesta polymeerista sekä takakannesta, joka on myös titaania. Kellon hiilenharmaa väri antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön.

Ranneke on 26 mm leveä titaaniranneke, joka sopii erinomaisesti monen kokoisiin ranteisiin (127-210 mm ympärysmitalla). Lisäksi mukana toimitetaan vaihtoranneke mustasta silikonista, joka on kätevä vaihtoehto erityisesti intensiiviseen treeniin. Ranneke on myös valmistettu titaanista, mikä tekee siitä kestävän ja miellyttävän käyttää.

Kellossa on 1,4 tuuman (35,56 mm) kosketusnäyttö, joka on erittäin selkeä ja helppolukuinen myös suorassa auringonpaisteessa. Näytön tarkkuus on huippuluokkaa, 280 x 280 kuvapistettä, mikä takaa terävät ja selkeät kuvat. Aurinkolatauksella kello tarjoaa uskomattoman pitkän akunkeston, jopa 37 päivää älykellotilassa, vaikka käyttäisit sitä päivittäin 3 tuntia suorassa auringonpaisteessa. Tämä tekee siitä erittäin luotettavan kumppanin pitkillä seikkailuilla.

Garmin Fenix 7X Pro:ssa on myös integroitu ja säädettävä LED-taskulamppu, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi retkeilijöille ja telttailijoille. Rannesykeanturi on päivitetty Gen 2 -versioon, ja se tarjoaa tarkkaa suoritustietoa kaikenlaisiin liikuntalajeihin. Kellossa on myös monikaistainen GPS SatIQ-tekniikalla, mikä takaa tarkimman paikannuksen kaikissa ympäristöissä.

Yhteenvetona Garmin Fenix 7X Pro on paras urheilukello, joka yhdistää huippuluokan materiaalit, tyylikkään ulkonäön ja laajan valikoiman ominaisuuksia. Se on täydellinen kumppani niin aktiivisille urheilijoille kuin seikkailijoillekin, ja se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

2. Hyvä urheilukello: Casio G-Shock G-Squad

Hyvä urheilukello

Casio G-Shock G-Squad GBD-200 on loistava valinta aktiivisille liikkujille ja seikkailijoille, jotka kaipaavat luotettavaa ja toimivaa urheilukelloa. Vaikka se saattaa olla ohuin G-Squad -malliston kelloista, se ei kuitenkaan tingi suorituskyvystä tai ominaisuuksista.

Kellossa on digitaalinen koneisto, joka tarjoaa selkeän ja helppolukuisen näytön. Ranneke on valmistettu polyuretaanista ja muovista, mikä tekee siitä kevyen ja miellyttävän pitää ranteessa. Keltaisen värisävyn ansiosta se erottuu iloisesti ja tekee vaikutuksen ulkonäöllään.

Kellotaulu on musta ja sen halkaisija on 45 mm. Kellon muoto on kantikas, ja keltainen kuori viimeistelee tyylikkään ulkonäön. Lasi on mineraalilasia, mikä suojaa kelloa naarmuilta ja kolhuilta.

Casio G-Shock G-Squad GBD-200 tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin treenin seuraamiseen ja seikkailuihin. Kellossa on LED-valo, joka valaisee näytön pimeässä. Se yhdistyy älypuhelimeesi Bluetooth-yhteydellä, mikä mahdollistaa tietojen synkronoinnin ja muun muassa ilmoitusten vastaanottamisen suoraan ranteeseen.

Harjoittelutoiminnot auttavat seuraamaan suoritustasi ja kehitystäsi, ja käyttäjäprofiili mahdollistaa tietojen tallentamisen ja jakamisen muiden käyttäjien kanssa. Lentokonetila on kätevä matkustettaessa, ja maailmanaikatoiminto helpottaa aikavyöhykkeiden hallintaa.

Lisäksi kellossa on sekuntikello, ajastin ja jopa 4 hälytystä, jotka varmistavat, ettet koskaan unohda tärkeitä tapahtumia tai tehtäviä.

Kellon mitat ovat 49.4 x 45.9 x 15 mm, ja paino on kevyet 58 grammaa. Vesitiiviysluokitus on erinomainen, 200 metriä (20 ATM), mikä tarkoittaa, että voit huoletta käyttää sitä veden alla tai vesiliikunnassa.

Yhteenvetona Casio G-Shock G-Squad GBD-200 on erinomainen urheilukello, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja tyylikkään ulkonäön. Se on kevyt, vedenkestävä ja sopii täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin.

3. Hyvä urheilukello miehelle: Garmin Venu 3

Hyvä urheilukello miehelle

Garmin Venu 3 on ehdottomasti yksi parhaista urheilukelloista miehille, ja se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin aktiiviseen elämäntyyliin. Tämä älykello yhdistää tyylikkään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn monipuoliseen pakettiin.

Kellon ensimmäinen huomionarvoinen ominaisuus on mahdollisuus vastaanottaa puheluita suoraan älykellon avulla, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Tämä tekee arjesta sujuvampaa ja helpottaa yhteydenpitoa liikkeellä ollessasi. Lisäksi Garmin Venu 3:ssa on tarkka ja laadukas AMOLED-näyttö, joka tarjoaa selkeän kuvan kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kellossa on sisäinen GPS, GLONASS ja Galileo, mikä takaa tarkan paikannuksen kaikissa olosuhteissa. Akunkesto on vaikuttava, jopa 14 päivää älykellotilassa ja jopa 11 tuntia musiikin toiston ja GPS-seurannan aikana. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkille treeneille tai seikkailuille.

Garmin Venu 3 tukee älykkäitä ilmoituksia, kuten tekstiviestejä ja puheluita, sekä mahdollisuutta ohjata musiikkia suoraan kellon näytöltä. Ympärivuorokautinen terveydentilan tarkkailu on toteutettu markkinoiden laajimmilla seurantaominaisuuksilla, jotka auttavat seuraamaan terveyttäsi ja kuntoa.

Lisäksi voit ladata kelloon musiikkia helposti kuunneltavaksi ilman puhelinta ja hyödyntää yli 30 esiladattua urheilusovellusta ja animoituja harjoituksia suoraan kellon näytöltä. Garmin-valmentaja auttaa sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi.

Kellon tekniset tiedot ovat vaikuttavat. Linssi on valmistettu kestävästä Corning Gorilla Glass 3 -lasista. Kehys on ruostumatonta terästä, ja kotelon materiaali koostuu kuituvahvisteisesta polymeerista sekä takakannesta ruostumattomasta teräksestä. Grafiitinharmaa väri antaa sille modernin ilmeen.

Pikakiinnitteinen kellonranneke on 22 mm musta nahkaranneke, joka sopii monen kokoisiin ranteisiin (135-200 mm ympärysmitalla). Lisäksi mukana toimitetaan musta silikoniranneke, mikä tarjoaa vaihtoehdon erilaisiin aktiviteetteihin.

Kello painaa kevyet 42 grammaa, ja se kestää veden jopa 50 metrin syvyydessä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan uintiin ja vesiliikuntaan. Lisäksi Garmin Venu 3 tukee langatonta Wi-Fi-, Bluetooth- ja ANT+-yhteyttä sekä mahdollisuutta maksaa Garmin Pay -lähimaksuilla.

Yhteenvetona Garmin Venu 3 on täydellinen valinta miehille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että suorituskykyä urheilukelloltaan. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, huippuluokan tekniset tiedot ja tyylikkään muotoilun, mikä tekee siitä erinomaisen kumppanin aktiiviseen elämäntyyliin.

4. Hyvä urheilukello naiselle: Reebok Relay

Hyvä urheilukello naiselle

Reebok Relay on täydellinen urheilukello naisille, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä älykello on suunniteltu aktiivisille naisille, jotka arvostavat niin ulkonäköä kuin suorituskykyäkin.

Kellon ulkonäkö on vaikuttava, ja se erottuu joukosta punakullan värisellä rannekkeella ja kantikkaalla kuorella. Rannekkeen ja kuoren punakulta väri luo elegantin ja naisellisen ilmeen, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin.

Reebok Relay tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin seuraamiseen. Kellossa on rannesykemittaus, happisaturaation mittaus sekä verenpaineen seuranta. Lisäksi siinä on OLED High Res. -kosketusnäyttö, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa selkeän kuvan kaikista tiedoista.

Älykkäät ilmoitukset mahdollistavat tekstiviestien ja puheluiden vastaanottamisen suoraan ranteeseen, mikä pitää sinut ajan tasalla kiireisen päivän keskellä. Reebok Relay toimii englanninkielisen GloryFit-sovelluksen kanssa, mikä tarjoaa kattavan yhteenvedon terveydentilastasi ja harjoittelusta.

Aktiivisuuden ja unen seuranta ovat olennainen osa Reebok Relay -kellon ominaisuuksia. Se auttaa sinua seuraamaan päivittäistä liikuntaa ja lepoa, mikä edistää parempaa hyvinvointia. Voit myös ohjata kameran ja musiikin toistoa puhelimellasi suoraan kellon avulla, mikä tekee siitä kätevän kumppanin arkeen.

Metallinen mesh-ranneke on paitsi tyylikäs myös mukava pitää ranteessa, ja magneettisolki pitää sen turvallisesti paikoillaan. Kello on myös roiskevesitiivis (30M), mikä tarkoittaa, että se kestää päivittäisiä sateita ja vesiroiskeita.

Yksi Reebok Relay -kellon vaikuttavimmista ominaisuuksista on sen pitkä akunkesto, jopa 3 viikkoa yhdellä latauksella. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan aktiivisille naisille, jotka eivät halua huolehtia jatkuvasta lataamisesta.

Yhteenvetona Reebok Relay on huippuluokan urheilukello naisille, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Se tarjoaa kattavan valikoiman terveysominaisuuksia, älykkäät ilmoitukset ja pitkän akunkeston, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin aktiiviseen elämäntyyliin.

5. Vedenkestävä urheilukello: Garmin Instinct Solar Graphite

Vedenkestävä urheilukello

Garmin Instinct Solar Graphite on vedenkestävä urheilukello, joka mullistaa akunkeston käyttämällä auringon voimaa lataukseen. Tämä GPS-älykello on suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa ja tarjoamaan kattavan valikoiman ominaisuuksia aktiivisille seikkailijoille ja ulkoilmaihmisille.

Instinct Solar Graphite tarjoaa uudenlaisen akunkeston, joka hyödyntää aurinkopaneelia lataamaan kellon akun. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa kellon toimivuuteen pitkienkin seikkailujen aikana. Akunkesto voi ulottua jopa 54 päivään älykellotilassa, mikä tekee siitä erittäin luotettavan kumppanin pidemmillä retkillä ja seikkailuissa.

Kello täyttää sotilasstandardin vaatimukset kestävyyden suhteen, mikä takaa sen toimivuuden vaativissakin olosuhteissa. GPS, GLONASS ja Galileo ovat käytettävissäsi maastossa, ja voit luottaa siihen, että saat tarkan paikannuksen missä tahansa ympäristössä.

Urheilusovellukset ovat kätevästi käytettävissä suoraan ranteessasi, joten voit seurata suorituksiasi reaaliajassa ja parantaa harjoitteluasi. Lisäksi saat puhelimesi ilmoitukset suoraan ranteeseesi, mikä pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan.

Kellon tekniset tiedot ovat vaikuttavat. Linssi on valmistettu kestävästä Power Glass™ -materiaalista. Kehys on kuituvahvisteista polymeeriä, ja kotelon materiaali koostuu kuituvahvisteisesta polymeerista sekä metallisesta takakannesta. Tummanharmaa väri antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön.

Kellossa on QuickFit™-kellonranneke (22 mm), joka sisältyy pakettiin, ja lisäksi saat mukana silikonirannekkeen. Kellon koko on 45 x 45 x 15,30 mm, ja se painaa kevyet 53 grammaa. Se kestää vettä jopa 100 metrin syvyyteen saakka (10 atm), mikä tekee siitä sopivan vesilajeihin ja uintiin.

Yhteenvetona Garmin Instinct Solar Graphite on huippuluokan urheilukello, joka tarjoaa kestävyyttä, pitkän akunkeston aurinkolatauksella ja monipuolisia ominaisuuksia seikkailuun ja ulkoiluun. Tämä kello on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat luotettavaa ja kestävää suorituskykyä.

6. Kaunis urheilukello: Garmin Vivoactive 5

Kaunis urheilukello

Garmin Vivoactive 5 on urheilukello, joka yhdistää kauniin muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä elegantti älykello on suunniteltu niille, jotka arvostavat sekä ulkonäköä että suorituskykyä.

Vivoactive 5:n AMOLED-näyttö tarjoaa tarkan ja laadukkaan kuvan kaikissa valaistusolosuhteissa. Kellossa on sisäinen GPS, GLONASS ja Galileo, mikä varmistaa tarkan paikannuksen missä tahansa ympäristössä. Akunkesto on vaikuttava, jopa 11 päivää älykellotilassa ja 8 tuntia musiikin toiston ja GPS-seurannan aikana.

Älykkäät ilmoitukset mahdollistavat tekstiviestien ja puheluiden vastaanottamisen suoraan ranteeseesi. Jos käytössäsi on Android-puhelin, voit jopa vastata tekstiviesteihin käyttämällä kellon näppäimistöä ja katsella saamiasi kuvia suoraan kellon näytössä.

Vivoactive 5 tarjoaa laajimman valikoiman terveydentilan seurantaominaisuuksia markkinoilla. Voit seurata terveydentilaasi ympäri vuorokauden ja saada arvokasta tietoa hyvinvoinnistasi.

Kelloon voit ladata musiikkia helposti kuunneltavaksi ilman puhelinta. Siinä on myös yli 30 esiladattua urheilusovellusta sekä Garmin-valmentaja, joka auttaa sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi.

Vivoactive 5:ssä on myös pyörätuolinkäyttäjille suunnatut ominaisuudet, mikä tekee siitä kaikenkattavan urheilukellon. Langattomat yhteydet, kuten Wi-Fi, BLUETOOTH ja ANT+, mahdollistavat laajan yhteensopivuuden eri laitteiden kanssa.

Kellon tekniset tiedot ovat vaikuttavat. Linssi on valmistettu kestävästä Corning Gorilla Glass 3 -lasista. Kehys on anodisoitua alumiinia, ja kotelon materiaali koostuu kuituvahvisteisesta polymeerista. Norsunluunvalkoinen väri antaa sille tyylikkään ilmeen.

Pikakiinnitteinen kellonranneke sisältyy pakettiin, ja se on 20 mm leveä, sopien 125-190 mm ympärysmitan ranteisiin. Ranneke on valmistettu silikonista, mikä tekee siitä mukavan pitää ranteessa.

Kellon koko on 42,2 x 42,2 x 11,1 mm, ja se painaa kevyet 36 grammaa. Vivoactive 5 on vesitiivis jopa 50 metrin syvyyteen saakka (5 ATM), mikä tekee siitä sopivan vesilajeihin ja uintiin.

Yhteenvetona Garmin Vivoactive 5 on kaunis ja monipuolinen urheilukello, joka tarjoaa tarkan paikannuksen, laajat terveydentilan seurantaominaisuudet ja pitkän akunkeston. Tämä kello on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyylin ja suorituskyvyn päivittäiseen aktiiviseen elämäntyyliin.

7. Pieni urheilukello: Focus Smart älykello

Pieni urheilukello

Focus Smart -älykello on kompakti ja tyylikäs valinta niille, jotka arvostavat niin ulkonäköä kuin monipuolisia ominaisuuksiakin urheilukelloltaan. Tämä pieni älykello tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin aktiiviseen elämäntyyliin.

Kellossa on tyylikäs metallisesta valmistettu meshranneke ja houkutteleva ruusukullanvärinen kuori, mikä tekee siitä muodikkaan lisän asusteisiin. Voit myös vaihtaa kellotauluja helposti, jotta voit muokata ulkonäköäsi eri tilanteisiin. Tämä älykello on sekä tyylikäs että monipuolinen.

Focus Smart -älykellon ominaisuudet kattavat kaiken tarvittavan aktiivisuuden seuraamiseen ja terveydentilan tarkkailuun. Se mittaa askeleet, kalorikulutuksen ja rannesykkeen, ja seurantaan kuuluu myös unen ja stressitason seuranta. Tiedät aina, mitä kehossasi tapahtuu.

Kello tukee myös EKG-mittausta, verenpaineen mittaus, happisaturaation mittaus ja aktiivisuuden seurantaa. Voit hyödyntää sen ajanotto- ja musiikkitoimintoja, jotka tekevät siitä monipuolisen apuvälineen päivittäisiin aktiviteetteihin.

Älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla saapuvista viesteistä ja puheluista, ja voit jopa vastata niihin kätevästi älykellon avulla. Kello on myös vedenkestävä IP67-luokituksen ansiosta, mikä tarkoittaa, että se kestää pölyä ja lyhytaikaista upotusta veteen.

Focus Smart -älykellon akunkesto on vaikuttava, jopa 21 vuorokautta yhdellä latauksella, riippuen käytöstä. Tämä pitkä akunkesto tekee siitä luotettavan kumppanin pitkillä retkillä ja päivittäisissä seikkailuissa.

Kellon koko on kompakti, 37×44 mm, ja se on mukana toimitetun silikonirannekkeen kanssa. Tämä tekee siitä mukavan ja sopivan kokoisen ranteessa pidettäväksi.

Yhteenvetona Focus Smart -älykello tarjoaa kauniin ulkonäön lisäksi monipuoliset ominaisuudet, jotka sopivat aktiivisille ihmisille. Pieni koko, tyylikäs ulkonäkö ja pitkä akunkesto tekevät siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

8. Kestävä urheilukello: Garmin Venu 3S

Kestävä urheilukello

Garmin Venu 3S on urheilukello, joka yhdistää kestävyyden ja monipuoliset ominaisuudet kompaktissa muodossa. Tämä pienikokoinen älykello on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa ja tarjoamaan kattavan valikoiman ominaisuuksia aktiiviseen elämäntyyliin.

Venu 3S:ssä on mahdollisuus vastaanottaa puhelut ja ilmoitukset suoraan älykellon näytölle, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Näin pysyt helposti yhteydessä ympäröivään maailmaan. Laadukas AMOLED-näyttö tarjoaa terävän ja tarkan kuvan kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kellossa on sisäinen GPS, GLONASS ja Galileo, jotka takaavat tarkan paikannuksen ulkona liikkuessasi. Akunkesto on vaikuttava, jopa 10 päivää älykellotilassa ja 8 tuntia musiikin toiston ja GPS-seurannan aikana. Tämä pitkäkestoinen akunkesto tekee kellosta luotettavan kumppanin pitkille lenkeille ja treeneihin.

Älykkäät ilmoitukset, kuten tekstiviestit ja puhelut, ovat kätevästi saatavilla suoraan ranteessasi. Voit myös ohjata musiikkia suoraan kellosta ja pitää suosikkikappaleesi aina mukana.

Venu 3S tarjoaa laajimman valikoiman terveydentilan seurantaominaisuuksia markkinoilla. Se seuraa terveydentilaasi ympäri vuorokauden, ja voit saada arvokasta tietoa kehosi tilasta. Voit myös ladata musiikkia kelloon ja nauttia siitä ilman puhelinta.

Kellossa on yli 30 esiladattua urheilusovellusta ja animoituja harjoituksia suoraan näytössä, joiden avulla voit tehostaa harjoittelua. Garmin-valmentaja auttaa sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi.

Venu 3S:ssä on myös ominaisuuksia pyörätuolinkäyttäjille, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kaikille. Langattomat yhteydet, kuten Wi-Fi, BLUETOOTH ja ANT+, lisäävät sen käytettävyyttä.

Kellon tekniset tiedot ovat vaikuttavat. Linssi on valmistettu kestävästä Corning Gorilla Glass 3 -lasista. Kehys on ruostumatonta terästä, ja kotelon materiaali koostuu kuituvahvisteisesta polymeerista ja ruostumattomasta teräksestä. Viileänharmaa väri antaa sille tyylikkään ilmeen.

Pikakiinnitteinen kellonranneke (18 mm) on nahkaa, ja se sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 110-175 mm. Mukana toimitetaan myös viileänharmaa silikoniranneke, joka antaa lisää vaihtoehtoja tyyliisi.

Kellon koko on kompakti, 41 x 41 x 12 mm, ja se painaa kevyet 34 grammaa. Venu 3S on vesitiivis jopa 50 metrin syvyyteen saakka (5 ATM), mikä tekee siitä sopivan vesilajeihin ja uintiin.

Yhteenvetona Garmin Venu 3S on kestävä ja monipuolinen urheilukello, joka tarjoaa tarkan paikannuksen, monipuoliset terveydentilan seurantaominaisuudet ja pitkän akunkeston kompaktissa koossa. Tämä kello on täydellinen valinta aktiivisille ihmisille, jotka haluavat tyylikkään ja luotettavan kumppanin päivittäiseen liikuntaan ja seikkailuihin.

9. Edullinen urheilukello: Casio G-Shock GBA-900-4AER

Edullinen urheilukello

Casio G-Shock GBA-900-4AER on täydellinen valinta niille, jotka haluavat edullisen ja monipuolisen urheilukellon. Tämä kello tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ilman suurta hintalappua, ja se on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa.

Kellon runko ja ranneke on valmistettu kestävästä polyuretaanista ja muovista, mikä tekee siitä kevyen ja mukavan pitää ranteessa. Punainen ranneke antaa sille tyylikkään ja urheilullisen ilmeen, joka sopii moniin eri tilanteisiin.

Kellossa on selkeä musta kellotaulu, jonka päällä on mineraalilasi, joka suojaa naarmuilta ja kolhuilta. GBA-900-4AER on myös vesitiivis aina 200 metriin saakka, mikä tekee siitä sopivan vesiurheiluun ja uintiin.

Yksi kelloa erottavista eduista on sen yhdistettävyys älypuhelimeen Bluetoothin avulla. Voit synkronoida kellon puhelimesi kanssa ja hyödyntää automaattista ajansäätöä, älykkäitä ilmoituksia puhelimesta sekä askelseurantaa. Tämä tekee GBA-900-4AER:sta älykkään lisän päivittäiseen elämään.

Kellon ominaisuudet eivät rajoitu pelkästään älykkyyteen. Siinä on kaksinkertainen LED-valo, kädensiirtotoiminto, lifelog-laskentatoiminto, lentokonetila, kaksoisaika, ajastin, viisi päivittäistä hälytystä, virransäästötila ja automaattinen kalenteri vuoteen 2099 asti. Painikkeen toimintaäänen voit kytkeä päälle tai pois tarpeen mukaan.

Kellossa on myös iskunkestävä rakenne, mikä tekee siitä luotettavan valinnan vaativiin olosuhteisiin. Lisäksi Super Illuminator -kellotauluvalaistus varmistaa, että näet kellonajan selkeästi heikommassakin valaistuksessa.

Yhteenvetona Casio G-Shock GBA-900-4AER on edullinen ja monipuolinen urheilukello, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, iskunkestävän rakenteen ja älykkään yhdistettävyyden älypuhelimeen. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat toimivan ja luotettavan kellon ilman suurta budjettia.

10. Halpa urheilukello: Focus Smart älykello FO2+

Halpa urheilukello

Focus Smart älykello FO2+ tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja monipuoliset ominaisuudet edulliseen hintaan. Tämä älykello on suunniteltu pitämään sinut yhteydessä päivän aktiviteetteihisi ja terveyteesi seurantaan.

Kellon ulkonäköä hallitsevat ruusukullan värit, ja mukana tulee sekä metallinen mesh-ranneke että silikoniranneke, joten voit vaihdella tyyliäsi tilanteen mukaan.

FO2+ on varustettu värikkäällä 1,24 tuuman HD-kosketusnäytöllä, joka tarjoaa tarkat ja selkeät kuvat. Resoluutio 390×390 pikseliä varmistaa, että näet kaikki tiedot vaivatta. Langaton lataus tekee akun lataamisesta helppoa ja kätevää.

Kellon terveydentilan seurantaominaisuuksiin kuuluvat rannesykemittaus, verenpaineen mittaus, happisaturaation mittaus ja aktiivisuusmittaus. Voit seurata askeleitasi, kuluttamiasi kaloreita ja matkaa. Lisäksi FO2+ tarjoaa useita urheilutiloja, kuten kävely, juoksu, pyöräily, naruhyppely, sulkapallo, koripallo ja jalkapallo, jotta voit seurata harjoittelutietojasi tarkasti.

Kello tukee myös unen seurantaa ja ajanottoa. Voit käyttää sitä hälytyksien asettamiseen ja musiikin etäohjaukseen. Lisäksi saat puhelu- ja viesti-ilmoitukset suoraan ranteeseesi, jotta pysyt ajan tasalla ilman, että sinun tarvitsee kaivaa puhelinta taskustasi.

FO2+ tarjoaa myös mahdollisuuden vaihtaa kellotauluja, joten voit mukauttaa sen ulkonäön omaan makuusi. Lisäksi se on vesitiivis IP68-standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että se kestää roiskeita ja voit käyttää sitä myös sateessa.

Yhteenvetona Focus Smart älykello FO2+ on edullinen ja monipuolinen urheilukello, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia päivittäiseen käyttöön. Sen tyylikäs ulkonäkö ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille kuluttajille.

Miten valita paras urheilukello?

Urheilukellot ovat monipuolisia laitteita, jotka voivat auttaa sinua seuraamaan ja parantamaan fyysistä kuntoasi sekä nauttimaan aktiivisesta elämäntavasta. Valitessaan parasta urheilukelloa on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja vaatimukset. Lue myös rannekellon valintaopas. Ota ainakin nämä huomioon:

 • Tarkoitus ja käyttötarkoitus

Mieti ensin, mihin tarkoitukseen tarvitset urheilukelloa. Onko tavoitteenasi seurata juoksuharjoittelua, pyöräilyä, uintia, vai haluatko yleisemmän kuntoilukellon? Jokaisella lajilla voi olla erilaisia vaatimuksia, joten valitse kello, joka tukee juuri sinun harrastustasi.

 • GPS ja Paikannus

Jos aiot seurata juoksu- tai pyöräilylenkkejäsi, GPS-toiminto on välttämätön. GPS mahdollistaa tarkan matka- ja nopeustiedon tallentamisen sekä reitin seuraamisen. Lisäksi kannattaa tarkistaa, tukeeko kello erilaisia paikannusjärjestelmiä, kuten GLONASS ja Galileo, parantaakseen tarkkuutta eri ympäristöissä.

 • Akunkesto

Akunkesto vaihtelee eri urheilukellojen välillä. Valitse kello, jonka akunkesto vastaa tarpeitasi. Jos aiot käyttää kelloa pitkiin treenipäiviin tai jopa ultramatkoille, valitse kello, jolla on pitkäkestoinen akku.

 • Vesitiiviys

Jos aiot käyttää urheilukelloa uimisen aikana tai sateisissa olosuhteissa, varmista, että se on vesitiivis. Kellon vesitiiviys määritellään yleensä ATM-lukumäärällä, joka kertoo, kuinka syvälle veteen se kestää. Esimerkiksi 5 ATM tarkoittaa, että kello kestää 50 metrin syvyyden.

 • Sykkeenmittaus ja Muut Terveystoiminnot

Monet urheilukellot tarjoavat sykkeenmittausominaisuuden, joka voi auttaa sinua seuraamaan harjoituksen intensiteettiä ja edistymistä. Joissakin malleissa on myös verenpaineenmittaus, happisaturaationmittaus ja unen seurantaominaisuudet. Valitse kello, joka tarjoaa sinulle tarvitsemasi terveystoiminnot.

 • Yhteensopivuus ja Sovellukset

Tarkista, että urheilukello on yhteensopiva älypuhelimesi kanssa ja että siihen on saatavilla tarvittavat sovellukset. Sovellukset voivat auttaa sinua tarkastelemaan ja analysoimaan harjoittelutietojasi sekä seuraamaan edistymistäsi ajan mittaan.

 • Käyttömukavuus ja Ulkonäkö

Harkitse myös kellon käyttömukavuutta ja ulkonäköä. Valitse kello, joka tuntuu mukavalta ranteessasi ja sopii tyyliisi. Monet urheilukellot tarjoavat erilaisia rannekkeita ja kellotauluja, joten voit valita juuri sinulle sopivan.

Yhteenvetona, paras urheilukello on sellainen, joka vastaa omia tarpeitasi ja toiveitasi. Harkitse tarkasti edellä mainittuja tekijöitä ennen ostopäätöstä ja vertaile eri malleja saadaksesi parhaan mahdollisen käsityksen saatavilla olevista vaihtoehdoista. Hyvä urheilukello voi olla luotettava kumppani harjoittelussa ja aktiivisessa elämäntavassa.

Mikä ero on älykellolla ja urheilukellolla?

Nykyään monet meistä kantavat ranteessaan älykelloa tai urheilukelloa, ja nämä laitteet voivat vaikuttaa ulkoisesti hyvin samankaltaisilta. Molemmat tarjoavat monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta niiden tarkoitus ja painotukset voivat poiketa toisistaan merkittävästi.

Älykellot

Älykelloja tunnetaan ennen kaikkea monipuolisista älykkäistä ominaisuuksistaan. Ne ovat käytännössä pieniä tietokoneita, jotka voivat toimia ranteessasi. Yleisesti ottaen älykellot tarjoavat seuraavia ominaisuuksia:

 • Ilmoitukset ja viestit: Älykellot voivat näyttää tekstiviestit, puheluiden ilmoitukset, sähköpostit ja muut tärkeät viestit suoraan ranteessasi. Voit myös usein vastata tekstiviesteihin tai vastata puheluihin älykellon avulla.
 • Sovellukset: Voit ladata erilaisia sovelluksia älykelloosi, jotka voivat olla hyödyllisiä arjessa, kuten sääsovelluksia, kalenterisovelluksia ja terveyssovelluksia.
 • Musiikki ja mediasoitin: Monet älykellot voivat toimia musiikkisoittimina, ja voit hallita musiikintoistoa suoraan kellon näytöltä.
 • GPS ja paikannus: Useat älykellot tarjoavat GPS-paikannuksen, joka voi olla hyödyllinen esimerkiksi ulkona liikkujille.
 • Terveysseuranta: Älykellot voivat seurata askelia, sykettä, unen laatua ja muita terveyteen liittyviä mittareita. Niillä voi olla myös tarkkoja sykkeenmittausantureita ja muita terveysominaisuuksia.
 • Muotoilu ja ulkonäkö: Usein älykellot on suunniteltu tyylikkäästi, ja niillä on vaihdettavia kellotauluja ja rannekkeita, jotta voit personoida ulkonäköäsi.
 • Ajanmittaus: Älykellot voivat tietenkin näyttää aikaa ja päivämäärää tarkasti.

Urheilukellot

Urheilukellot on suunniteltu erityisesti liikuntasuoritusten seurantaan ja parantamiseen. Niillä voi olla joitakin älykellojen ominaisuuksia, mutta niiden painotukset ovat erilaisia:

 • GPS ja liikuntatilat: Urheilukellot tarjoavat tarkkoja GPS-tietoja ja erilaisia liikuntatiloja, jotka on suunniteltu erityisesti juoksijoille, pyöräilijöille, uimareille ja muille urheilijoille.
 • Sykkeenseuranta: Urheilukellot ovat yleensä varustettu tarkemmilla sykkeenmittausantureilla, jotka sopivat intensiiviseen harjoitteluun.
 • Akunkesto: Urheilukelloissa on usein pidempi akunkesto verrattuna älykelloihin, erityisesti GPS:n käytön aikana.
 • Vedenkestävyys: Monet urheilukellot ovat vedenkestäviä ja soveltuvat uintiin ja muihin vesiliikuntalajeihin.
 • Liikuntasuoritusten analysointi: Urheilukellot tarjoavat yksityiskohtaisempia tietoja liikuntasuorituksistasi, kuten harjoituksen keston, matkan, sykkeen ja kulutetut kalorit.
 • Ympäristöolosuhteet: Urheilukellot voivat tarjota tietoa ympäristöolosuhteista, kuten ilmanpaineesta ja korkeudesta, mikä voi olla hyödyllistä retkeilijöille ja vuorikiipeilijöille.

Urheilukello kokemuksia

Urheilukelloista on tullut olennainen osa aktiivisen elämäntavan kannattajien arkea. Ne tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja seurantaa, jotka auttavat meitä seuraamaan ja parantamaan fyysistä kuntoamme sekä nauttimaan aktiivisesta elämäntavasta. Olemme pyytäneet kolmea eri ihmistä, Pekkaa, Jessetä ja Katariinaa, kertomaan omista urheilukellokokemuksistaan ja jakamaan, miksi he pitävät niitä niin tärkeinä.

Pekka: ”Juoksuharrastukseni ei olisi sama ilman urheilukelloa. Se auttaa minua pitämään kirjaa lenkeistäni, etäisyyksistä ja vauhdeista. GPS-seuranta on erityisen hyödyllinen, kun teen uusia reittejä ja yritän parantaa aikaani. Urheilukellon avulla voin myös seurata sykkeeni kehittymistä ja varmistaa, että treenini ovat riittävän tehokkaita.”

Jesse: ”Olen intohimoinen pyöräilijä, ja urheilukello on ehdoton apuväline pyöräilylenkeilläni. Sen avulla voin seurata matkaa, nopeutta ja polkemiseen kuluvaa aikaa. Lisäksi se kertoo, kuinka monta kaloria olen polttanut, mikä auttaa minua pitämään huolta ravinnostani. Urheilukellon avulla en myöskään koskaan unohda treenejäni, koska se muistuttaa minua ajoissa.”

Katariina: ”Urheilukello on osa arkeani, sillä se auttaa minua tasapainottamaan työn ja liikunnan. Kun työpäivä venyy pitkäksi, se muistuttaa minua ottamaan taukoja ja tekemään lyhyitä venytyksiä. Lisäksi se seuraa unen laatua ja auttaa minua pitämään huolta hyvinvoinnistani. En voisi enää kuvitellakaan elämääni ilman sitä.”

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten urheilukello voi tehdä arjesta helpompaa ja terveellisempää. Ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, jotka vastaavat eri ihmisten tarpeita ja harrastuksia. Olipa sitten juoksija, pyöräilijä tai vain aktiivinen liikkuja, urheilukellot voivat olla hyödyllinen apuväline terveellisen ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä.

Jaa

Uusimmat

Suositut