Paras kello armeijaan | Vertailussa 7 inttikelloa

-

Paras kello armeijaan ja inttikello

Armeijassa kellon täytyy olla ennen kaikkea luotettava, kestävä ja helppokäyttöinen. Mutta mikä on paras kello armeijaan? Vertailemme tässä artikkelissa 7 parasta inttikelloa, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Nämä kellot ovat testattu kovissa olosuhteissa ja ne ovat todistaneet kestävyytensä, joten voit olla varma, että ne kestävät armeijan rasituksen. Lue lisää ja löydä paras kello armeijaan tarpeisiisi.

Mikä on paras inttikello eli kello armeijaan?

Meidän inttikello vertailumme voittaja ja paras inttikello on Casio G-Shock GA-2100-1AER rannekello. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että kaikkien on rynnätävä kauppaan ostamaan tämä kello? Lyhyesti vastattuna ei, koska kyseinen rannekello ei kuitenkaan ole välttämättä se paras vaihtoehto juuri sinulle. Täydellisen kellon valintaan vaikuttaa moni asia.

Paras inttikello juuri sinun käyttöösi riippuu paljon, esim. budjetistasi, millaiseen käyttöön etsit, tarvitsetko erityisiä toimintoja ja monesti myös kellon ulkonäkökin.

Listaltamme löytyvät inttikellot ovat ns. varmoja valintoja, mutta markkinoilta löytyy myös hurja määrä muita erilaisia kelloja. Sen vuoksi ei ole suurta hätää, jos mikään meidän vaihtoehdoistamme ei ole sinun tarpeisiin sopiva. Käymme tässä oppaassa myös läpi, että mitä ominaisuuksia kannattaa tutkia ja vertailla, löytääksesi juuri omiin mieltymyksiisi sen parhaan vaihtoehdon.

Parhaat inttikellot

Alapuolelle on listattu kaikki parhaat kellot armeijaan ja inttiin. Löydä näistä juuri se sopivin valinta itsellesi.

1. Paras kello armeijaan: Casio G-Shock

Paras kello armeijaan

Casio G-Shock GA-2100-1AER on täydellinen valinta armeijaan tai muuhun vaativaan käyttöön. Tämä erittäin iskunkestävä rannekello on suunniteltu kestämään kaikki armeijan rasitukset ja selviytymään erittäin vaativissakin olosuhteissa. Kello on sukellustiivis ja sen vesitiiviysluokka on 200 m. Kaiken lisäksi tämä kello on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan armeijaan.

Automaattinen Illuminator-taustavalo ja jälkihohtovalo takaavat, että kellon näyttö on aina selkeä ja luettavissa hämärässäkin. Ajanotto 1/100 sekuntia 24 tunnin ajan ja ajastin 1/1 minuutista 24 tuntiin asti takaavat, että kello on aina tarkka ja luotettava. Kellossa on myös 5 eri hälytystä, torkkuherätys, tasatuntisignaali ja äänen hiljennin. Näiden ominaisuuksien avulla kelpaa herätä kipinävuoroon!

Tämän kellon rungon leveys on 45,4 mm ja se on valmistettu kestävästä polyuretaanista. Musta väri tekee siitä tyylikkään ja se sopii siksi hyvin armeijaan. Kellomerkkinä Casio on tunnettu japanilainen elektroniikkalaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin kelloihin.

Kokonaisuudessaan Casio G-Shock GA-2100-1AER on erinomainen valinta armeijaan tai muuhun vaativaan käyttöön ja se on varma valinta niille, jotka haluavat laadukkaan ja kestävän kellon.

2. Hyvä kello armeijaan: Casio G-Shock FM

Hyvä kello armeijaan

Casio G-Shock Full Metal -rannekello GM-B2100BD-1AER on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja tyylikästä kelloa. Kellon runko on valmistettu täysmetallista, joka tekee siitä erittäin kestävän ja kulutusta kestävän.

Kellossa on myös vesitiivis kotelo, joten se kestää uinnin ja snorklaamisen. Kellon näyttö on helppolukuinen ja selkeä, ja se on varustettu monilla kätevillä toiminnoilla, kuten ajanottotoiminnolla, kalenterilla ja aikavyöhykkeellä. Kellon ranneke on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka takaa mukavan istuvuuden ja pitkän käyttöiän.

Kellon musta väritys ja raikas design tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat sekoittaa asianmukaisuuden ja tyylin. Casio G-Shock Full Metal -rannekello GM-B2100BD-1AER on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää kelloa armeijaan.

3. Hyvä inttikello: Casio G-Shock New Metal

Casio G-Shock New Metal -rannekello GM-6900-1ER on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja tyylikästä inttikelloa. Kellon runko on valmistettu uudesta metalliseoksesta, joka tekee siitä erittäin kestävän ja kulutusta kestävän. Kellon harmaa teräskuori ja musta polyuretaaniranneke takaavat sen laadukkaan ulkonäön ja mukavan istuvuuden.

Kellon kookas koko, 49,7 mm leveä ja 16,6 mm paksu, tekee siitä erittäin näyttävän ja helppolukuisen tummalla digitaalinäytöllä, joka on suojattu vahvalla mineraalilasilla. Kellon iskunkestävyys ja sukellustiiviys 200 metriin tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää kelloa kaikissa olosuhteissa.

Kellon kattavat ominaisuudet, kuten ajastin, hälytys, ajanotto ja automaattinen kalenteri, tekevät siitä monipuolisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää kelloa niin arjessa kuin harjoituksissakin. Kellon pariston kesto jopa 2 vuotta takaa sen pitkän käyttöiän. Casio G-Shock New Metal -rannekello GM-6900-1ER on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää inttikelloa.

4. Kestävä inttikello: Casio G-Shock RadioControlled

Kestävä inttikello

Casio G-Shock Radio-Controlled GW-B5600BC-1BER on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja monipuolista inttikelloa. Kellon runko on valmistettu erikoisiskunkestävästä materiaalista, joka tekee siitä erittäin kestävän kaikissa olosuhteissa.

Musta polyuretaaniranneke takaa sen mukavan istuvuuden ja kestävyyden. Kellon Ø 43mm koko tekee siitä sopivan käytettäväksi niin arjessa kuin harjoituksissakin. Kellon sukellustiiviys on 200m, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää kelloa kaikissa olosuhteissa.

Kellon Bluetooth Smart -toiminto mahdollistaa sen yhteyden muihin laitteisiin ja puhelimen etsintä -toiminto helpottaa sen löytämistä jos se unohtuu. Kellon solar-toiminto takaa sen pitkän käyttöiän. Kellon radio-signaalin vastaanotto, maailmanaika, ajanotto/sekkari 1/100s-24hr, ajastin 1/1min-24hr, hälytys 5kpl, torkkuherätys, kalenteri, 12/24 tunnin näyttö ja mineraalilasi tekevät siitä monipuolisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää kelloa niin arjessa kuin harjoituksissakin.

Kellon akun varaustason näyttö tekee siitä erittäin kätevän käytettäväksi. Casio G-Shock Radio-Controlled GW-B5600BC-1BER on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää inttikelloa.

5. Edullinen inttikello: Casio Collection W-800H-1AVES

Edullinen inttikello

Casio W-800H-1AVES digitaalirannekello on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista inttikelloa. Musta polyuretaaniranneke ja 37mm rungon leveys tekevät siitä erittäin kestävän ja iskunkestävän. Kellossa on runsaasti ominaisuuksia, kuten valaiseva näyttö, ajanotto, herätys ja torkkuherätys, automaattinen kalenteri ja kaksoisaika.

Kellon vesitiiviys on 100M / 10ATM, joten se sopii myös sukeltamiseen. Kellon pariston kesto on jopa 10 vuotta, joten se on erittäin taloudellinen valinta. Casio on tunnettu laadukkaista ja kestävistä urheilukelloistaan, ja tämä malli ei ole poikkeus. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa inttikelloa, joka kestää kovan käytön.

6. Hyvä armeijakello: Casio Retro

Casio Retro kello

Casio Retro Teräksenharmaa A168WA-1YES rannekello on täydellinen valinta niille, jotka etsivät retrohenkistä ja kestävää kelloa. Tämä kello on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten teräsrannekkeesta, joka on säädettävä ja roiskevesisuojattu.

Kellon mustassa kellotaulussa on moniväriset merkinnät ja se on varustettu mikrovalolla, joka tekee näytön lukemisesta helppoa myös hämärässä. Kellossa on myös monipuoliset ominaisuudet, kuten ajanotto/sekkari, hälytys, tasatuntisignaali ja kalenteri. Kellon roiskevesisuojattu muotoilu tekee siitä sopivan sadalle, mutta ei uintiin.

Kellon kokonaisilme on retrohenkinen ja se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää klassisen muotoilun ja moderneja ominaisuuksia. Casio on tunnettu laadukkaista ja kestävistä kelloistaan ja tämä rannekello ei ole poikkeus.

7. Laadukas armeijakello: Casio AE-1500WH-5AVEF

Laadukas armeijakello

Casio AE-1500WH-1AVEF on monipuolinen ja kestävä rannekello, joka sopii niin aktiiviseen arkeen kuin vesiaktiviteetteihinkin. Beigen värinen polyuretaanirunko ja akryylilasi tekevät kellosta iskunkestävän ja uintitiivisen.

Kellossa on runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia kuten automaattinen kalenteri, ajanotto 1/100s-24hrs, herätys ja torkkutoiminto. Kellossa on myös ajastin 1/1-24hrs, kaksi aikavyöhykettä ja led-valo.

Kellon halkaisija on 51,1 mm ja paristonkesto jopa 10 vuotta. Casio on tunnettu japanilainen elektroniikkalaitteiden valmistaja, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä urheilukelloja, joista tämä AE-1500WH-1AVEF on erinomainen esimerkki.

Jaa

Uusimmat

Suositut