Suosituimmat miesten kellot alle 200 eurolla

-

Suosituin miesten kello 2022
Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, merkitty * -merkillä.

Oletko etsimässä miesten rannekelloa alle 200 euron budjetilla? Haluatko tietää suosituimmat miesten kellot alle 200 eurolla tällä hetkellä olipa kello itsellesi tai lahjaksi?

Tämä opas sisältää parhaat mahdolliset rannekellot, jotka mahtuvat alle 200 euron budjettiin. Kellon valinta ei ole varmasti koskaan helppoa, koska rannekellomarkkinoilla on valtavia määriä kelloja erilaisilla budjeteilla.

Olemme käyttäneet tässä kellovertailussa kriteereinä erilaisia kellon tärkeimpiä ominaisuuksia kuten sen hintaa, koneistoa, lasityyppiä, merkkiä, ulkonäköä, laatua ja kestävyyttä. Artikkelin lopusta löydät vielä tarkempaa tietoa kellon valitsemisesta ja voit käyttää omia kriteereitä parhaan mahdollisen kellon etsimiseen.

Mikä on paras alle 200 euron rannekello miehille?

Tämän kellovertailun voitti Seiko 5 ylivoimaisesti, koska se tarjoaa parhaat ominaisuudet ja laadun tähän hintaluokkaan. Toisaalta vastaus tähän kysymykseen on paljon vaikeampi, koska yksi kello ei välttämättä sovi kaikille. Siksi kokosimme kymmenen parasta kelloa listalle ja kerromme vielä lopuksi vinkit täydellisen kellon etsintään.

Parhain alle 200 euron kello riippuu omasta käyttötarpeesta. Ehkä haluat teknisen automaattikoneistoisen kellon tai sitten esimerkiksi Gantin muotikellon. Vertailimme sen takia tässä arvostelussa mahdollisimman monipuolisia kelloja, jotta niistä löytyisi jokaiselle miehelle jotain. Katso myös parhaat alle 500 euron rannekellot.

Tämä opas pyrkii tarjoamaan vastaukset jokaisen alle 200 euron kellon hankkimiseen ja siksi pyrkii olemaan täydellinen ostajan-opas. Onnea kellon metsästykseen.

10 Parasta alle 200 euron rannekelloa miehille

1. *Seiko 5 – Arvostelun paras rannekello

2. *Casio G-Shock – Kestävin miesten kello

3. *Gant Quincy – Tyylikäs miesten kello

4. *Seiko Classic – Laadukas ja edullinen kello

5. *Gant Hempstead – Minimalistinen miesten kello

6. *Tommy Hilfiger Liam – Monikäyttöinen miesten kello

7. *Gant Houston – Näyttävä miesten kello

8. *Casio Retro – Paras edullinen kello

9. *Tommy Hilfiger Austin – Edullinen ja hyvä kello

10. *Tommy Hilfiger Bank – Sporttinen miesten kello

Suosituimmat miesten rannekellot alle 200 eurolla

1. Arvostelun paras rannekello – Seiko 5
Seiko 5 rannekello

*Katso hinta

Alle 200 euron kelloarvostelun voitti Seiko 5-rannekello. Tämä kello tarjoaa parhaat mahdolliset ominaisuudet ja kestävyyden alle 200 euron budjetilla.

37 mm leveä kellotaulu on saatavilla sinisenä ja mustana. Seiko on varustettu automaattisella koneistolla, joka on harvinaista tämän hintaluokan kelloissa. Siksi Seiko 5 olikin vertailun ainoa automaattikoneistolla varustettu kello. Koneisto on nimeltään Seiko Cal.7S26 21 jewels, joka tarjoaa noin 40 tunnin käyntivaran.

Seikon runko ja ranneke ovat molemmat ruostumattomasta teräksestä tehdyt, joka luo kellolle arvokasta ensivaikutelmaa. Kellossa on mineraalilasi, mikä on ymmärrettävää tämän hintaluokan kellolle. Vesitiiviys on 50 m, mutta kello kädessä ei kuitenkaan kannata uida. Kellotaulusta löytyy myös päivämääränäyttö, joka kertoo päivämäärän ja viikonpäivän.

Tämän hintaluokan kelloksi Seikosta on vaikea löytää miinuspuolia. Ehkä jos jostain pitäisi valittaa niin se oli varmasti kellon 50 m vesiitivys ja mineraalilasi.

Kokonaisuudessaan tämä rannekello tarjoaa parhaat ominaisuudet ja käytettävyyden alle 200 euron budjetilla ja on siksi testin voittaja.

2. Kestävin miesten kello – Casio G-Shock
Casio DW-5600 rannekello

*Katso hinta

Sotilashenkinen Casio G-Shock DW-5600 on maskuliininen ja tyly kello. Kellon ulkonäkö ja iskunkestävyys luo kellolle vaikutelman siitä, että se kuuluu erikoisjoukkojen ranteisiin.

Casio G-Shock tarjoaa ison liudan erilaisia ominaisuuksia joihin kuuluu muun muassa iskunkestävyys, ajanottotoiminnot, herätys, kalenteri ja valaiseva näyttö. G-Shock rannekellot ovat tunnetuja niiden kestävyydestään ja siksi tämäkin kellon runko kestää painetta 200 metrin syvyyteen asti tehden siitä erityisvesitiiviin ja sukellukseen soveltuvan rannekellon.

Kielteisiä puolia kellosta on vaikea etsimällä etsiä. Ehkä osa kellon ostajista saattaa karttaa kellon karua ulkonäköä tai sen isoa kokoa.

Kiteytettynä Casio G-Shock tarjoaa todella hyvä hinta-laatusuhteen, kun sen ominaisuuksia katsotaan.

3. Tyylikäs miesten kello – Gant Quincy
Gant Quincy rannekello

*Katso hinta

Alle 200 euron kellolistaan mahtuu myös muutama muotikello. Vaikka kelloharrastajien keskuudessa muotikelloihin yhä liitetään huonolaatuisuus, ovat muotikellot kehittyneet ajan myötä. Gant rannekellot ovat muutenkin muotikellojen laadun yläpäässä, vaikka ne eivät kuitenkaan pärjää historian tunnetuille kellovalmistajille.

Gant Quincy tarjoaa uskomatonta ulkonäköä pikkurahalla. Kellon ulkonäkö muistuttaa pitkälti noin 60,000 euroa maksavaa Audemars Piguet Royal Oak -kelloa. Kellon viisareita pyörittää kvartsikoneisto ja kellotaulua suojelee mineraalilasi. 41 mm leveä kellotaulu on juuri sopivan kokoinen suurimmalle osalle miehistä ja runko sekä ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Kello tarjoaa 100 metrin vesitiiviyden eli se kädessä voi uida, mutta laitesukellukseen se ei kuitenkaan sovellu. Kellotaulu tarjoaa myös päivyrin ja viivoin merkityt indeksit ovat luminoitu.

Kellon miinuspuolina voidaan pitää sen merkkiä, koska Gant ei tunnetusti ole pelkkä rannekellomerkki, vaan se valmistaa lähinnä vaatteita. Muuten kello tarjoaa todella hyvän hinta-laatusuhteen ja, jos tykkää Gantin merkistä tämä kello on loistava valinta.

4. Laadukas ja edullinen kello – Seiko Classic
Seiko Classic rannekello

*Katso hinta

Seiko Classic tarjoaa edullisesti laatua. Kellon ulkonäkö on hyvin minimalistinen ja klassinen. 39 mm leveä kellotaulu sopii useimpien miesten ranteille. Kellon viisarien liikkeestä pitää huolen paristokäyttöinen kvartsikoneisto ja Seiko Classic kellot valmistetaan Sveitsissä.

Seikon pitkäikäisyyttä lisää sen safiirilasi, jota teoriassa vain timantilla voi naarmuttaa. Safiirilasi on harvinainen alle 200 euron kelloissa ja tässä tapauksessa se lisää huomattavasti kellon käyttöikää. Kellon runko on tyypillisesti muidenkin kellojen tapaan tehty ruostumattomasta teräksestä. Ranneke on nahkaa ja vesitiiviys on 50 metriä eli kello kädessä ei kannata mennä uimaan. Kellotaulusta löytyy päivämääränäyttö ja se aistii klassista tyylikkyyttä.

Kellosta on hyvin vaikeaa löytää miinuspuolia, vaikka jos jotain pitää nostaa pöydälle on se ehdottomasti kellon kvartsikoneisto. Toisaalta alle 200 euron kelloissa pitää usein tehdä kompromissi safiirilasin ja automaattikoneiston välillä sekä usein budjettiin ei mahdu kumpaakaan.

Kiteytettynä Seiko Classic on loistava valinta minimalistisista kelloista pitävälle miehelle.

5. Minimalistinen miesten kello – Gant Hempstead
Gant Hempstead rannekello

*Katso hinta

Gant Hempstead on vertailun toinen muotikello. Se tarjoaa klassista ulkonäköä ja siinä on tyylikkäitä yksityiskohtia. Esimerkiksi kellotaulusta näkee suoraan läpi kellon koneistoon. 43 mm leveä kellotaulu on jo hieman isokokoisempi ja siten sopii hyvin isommillekin ranteille.

Kellon runko on tehty ruostumattomasta teräksestä ja sen ranneke on nahkaa. Vesitiiviyden luvataan olevan 50 metriä eli kello kädessä ei kannata uida.

Kellon ainoana miinuspuolena voi pitää sen brändiä. Vaikka Gant on muotikellojen yläpäässä saattavat jotkut kelloharrastajat silti hieman vieroksua sitä.

Kokonaisuudessaan Gant Hempstead tarjoaa hienoa ulkonäköä sekä mielenkiintoisia yksityiskohtia tehden siitä listan viidennen kellon.

6. Monikäyttöinen miesten kello – Tommy Hilfiger Liam
Tommy Hilfiger Liam rannekello

*Katso hinta

Tommy Hilfigerin Liam rannekello tarjoaa miehelle monikäyttöisen eri tilaisuuksiin soveltuvan kellon edullisesti. Sen klassinen ulkonäkö soveltuu niin työpaikalle kuin juhlatilaisuuksiin tehden siitä loistavan yhden kellon kokoelman.

43 mm kellotaulun leveys soveltuu isommillekkin ranteille. Kellon ranneke on alligaattorin nahan näköiseksi tehtyä nahkaa tehden siitä arvokkaan näköisen. Kello tarjoaa hyvää hinta-laatusuhdetta tarjoamalla kaksoisaika-ominaisuuden ja päivyrin.

Kellon vesitiiviys on 30 m eli se kestää vesiroiskeita. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kellon ulkonäkö vaikuttaa arvokkaalta ja hienostuneelta.

Miinuspuolena on kellon stigma, joka aiheutuu siitä, että se on muotikello. Kuitenkaan suurinta osaa se ei haittaa tehden siitä hyvän valinnan.

Kiteytettynä Tommy Hilfiger Liam kello soveltuu useimmille miehille ja sopii lähes jokaiseen tilaisuuteen.

7. Näyttävä miesten kello – Gant Houston
Gantin rannekello

*Katso hinta

Gant Houston muotikello tarjoaa huippukellon ulkonäön halvalla. Se tarjoaa 40 mm leveän kellotaulun, joka sopii loistavasti suurimmalle osalle miehistä.

Kellon runko ja ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se sisältää 50 metrin vesitiiviyden. Kello kestää vesiroiskeita, mutta se kädessä ei kuitenkaan kannata mennä uimaan. Houstonin ominaisuuksiin kuuluu kellotaulussa kello kuuden kohdalla oleva päivyri, mikä kertoo päivämäärän.

Kokonaisuudessaan Gant Houston tarjoaa laadukkaan näköisen kellon edullisesti ja sopii siten useimmille miehille.

8. Paras edullinen kello – Casio Retro
Casio retro halpa kello

*Katso hinta

Tämän vertailun paras edullinen kello on ehdottomasti Casio Retro. Sen vanhahko ulkonäkö saattaa karkottaa osan ostajista pois, vaikka se tarjoaa uskomatonta hinta-laatusuhdetta.

Casio tarjoaa käyttäjälleen edullisesti läjäpäin ominaisuuksia. Niihin kuuluu mikrovalo, hälytys, ajanotto, kalenteri ja tasatuntisignaali. Kellosta löytyy roiskevesisuojaus ja 36 mm kellotaulun leveys soveltuu pienemmillekin ranteille. Kellon ulkonäkö huokuu retroa ja se sisältää teräsrannekkeen.

Kielteisiä puolia kellosta on vaikea etsimällä etsiä, koska sen hinta-laatusuhde on ylivoimainen.

Kokonaisuudessaan kello antaa huipputoiminnot sen ulkonäön kustannuksella.

9. Edullinen ja hyvä kello – Tommy Hilfiger Austin
Suosittu Tommy Hilfiger rannekello

*Katso hinta

Tommy Hilfiger Austin on hyvä, mutta edullinen rannekello. Sen ulkonäkö tarjoaa useita pieniä yksityiskohtia ja on kokonaisuudessaan hyvä valinta.

44 mm leveä kellotaulu sopii hyvin isoille ranteille. Kellon ominaisuuksiin kuuluu muun muassa päivyri ja viikonpäivänäyttö. Kellon lasina toimii mineraalilasi. Vesitiiviyden luvataan olevan 50 m eli kello kädessä ei kannata uida.

Suurimpina miinuksina kellossa voidaan pitää sen brändiä ja muotikelloihin liitettyä stigmaa. Kuitenkaan jos näistä asioista ei välitä on kello hyvin tyylikäs ja siten täydellinen valinta.

10. Sporttinen miesten kello – Tommy Hilfiger Bank
Sporttinen ja suosittu miesten tommy hilfiger kello

*Katso hinta

Tämä rannekello tarjoaa muista kelloista erottuvaa ulkonäköä. Se tarjoaa myös laajasti erilaisia ominaisuuksia kuitenkaan räjäyttämättä pankkia.

46 mm kellotaulun leveys on massiivinen ja soveltuu siten isoille ranteille. Ranneke on valmistettu kumista/silikonista, joten sen saa kireälle. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä muiden kellojen tapaan.

Kellon vesitiiviys on 50 m eli se on roiskevesitiivis eikä sovellu uimiseen. Kellon ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 12/24 h ajan näyttämisen lisäksi kellotaulussa sijaitseva viikonpäivä ja päivämäärä -näyttö.

Kokonaisuudessaan kello tarjoaa uniikkia ulkonäkö ja hyviä toimintoja edullisesti.

Mitä muotikellot ovat?

Muotikellot ovat vaatemerkkien kelloja, joiden uskotaan olevan perinteisiä kellomerkkejä huonolaatuisempia. Vaikka laatu on parantunut ajan myötä huomattavasti niihin silti saatetaan liittää kyseinen stigma. Kuitenkin jos kiinnostuksesi rajoittuu kellon ulkonäköön on muotikellot hyviä valintoja. Muotikellot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kellon ulkoasuja.

Muotikellot maksavat usein alle 200 euroa ja niiden huoltaminen voi osoittautua lähes mahdottomaksi tai kannattamattomaksi. Huollolle voi helposti tulla enemmän hintaa kuin uudella kellolla on arvoa, joten siksi kannattaa miettiä tarkkaan haluaako muotikelloa edes pitää niin pitkää aikaa.

Suosittelen tilaamaan kellot *Laatukoru -verkkokaupasta.

Jaa

Uusimmat

Suositut