Paras huomenlahja naiselle ja miehelle

-

Paras hää tai huomenlahja

Moni pohtii, mikä on paras häälahja tai huomenlahja. Perinteiseen tapaan huomenlahja annetaan hääyön jälkeisenä päivänä, jonka vuoksi se on erityisen jännittävä tilaisuus. Rannekello soveltuu hyvin klassiseksi huomenlahjaksi ja se on aivan varmasti morsiamen ja sulhasen mieleen.

Huomenlahja on kaunis ele ja vielä ylimääräinen osoitus rakkaudesta. Se on tietenkin ihanaa, että jatkatte elämäänne yhdessä, mutta mitä aiotte antaa toisillenne?

Jos haluat saada taattua hymyä aikaan on rannekello kaikista varmin valinta, joka tulee käyttöön. Lahjana rannekello on hyvin perinteinen valinta, joka kestää aikaa ja on hyvin pitkäikäinen. Siksi kello näkyykin usein jopa vielä yli kymmenen vuoden päästä parin ranteessa. Kun on etsimässä parasta huomenlahjaa on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, jotta välttyy suuremmilta pettymyksiltä.

Huomenlahja tai hääpäivälahja naiselle

Mitä kannattaisi hankkia huomenlahjaksi tai hääpäivälahjaksi naiselle? Huomenlahjan oikeaoppinen valitseminen on tärkeää, sillä se on muisto puolisolle heidän elämänsä yhdestä tärkeimmistä päivistään. Yleensä perinteiseen tapaan huomenlahja ojennettaan heti hääyön jälkeisenä päivänä.

Yksi perinteisimmistä ja parhaista lahjoista on rannekello. Se ei ole ainoastaan kaunis asuste, vaan se tulee myös tarpeeseen, kun haluat pysyä ajan tasalla ja seurata sitä, että aikataulu pitää.

Olemme koonneet tähän parhaat huomenlahja rannekellot naiselle. Pyrimme valitsemaan mahdollisimman vastaavat kellot myös miehille. Kun molemmat ostavat toisilleen saman malliset kellot tulee parin asukokonaisuudesta täydellinen.

1. Paras huomenlahja naiselle: Orient Bambino

Paras huomenlahja naiselle

Yksi parhaista huomenlahjoista naiselle on Orient Bambino rannekello. Parin asukokonaisuudesta tulee täydellinen, kun sen lisäksi miehelle ostetaan samanlainen, mutta kellotaulun leveydeltään isompi kello. Merkkinä Orient on tunnettu ja arvostettu japanilainen kellonvalmistaja.

Orient Bambino Automatic RA-AC0M03S10B on naisille suunnattu kello, jonka rungon leveys on 38 mm. Kuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on päällystetty hopeanvärisellä pinnoitteella. Nahkaranneke on mustaa nahkaa ja siinä on tappisolki, jonka avulla kellon saa säädettyä haluamalleen kireysasteelle.

Orient Bambino tarjoaa automaattisen kellonkoneiston, jonka avulla kellon käyntivirta latautuu käden liikkeestä. Automaattiset kellonkoneistot eivät käytä paristoja, vaan virta saadaan jousesta. Lisää automaattisen koneiston ja kvartsikoneiston eroista löydät kellon koneisto-oppaasta.

Kello on varustettu mineraalilasilla ja sen kellotaulusta löytyy ikkuna päivämäärälle. Kellotaulun tausta on hopeanvärinen ja se kimaltelee eri kulmissa auringossa. Kellon rungon korkeus on noin 10 millimetriä, jonka vuoksi kello mahtuu hyvin myös tiukemman jakkupuvun alle piiloon. Kokonaisuudessaan Orient Bambino on paras huomenlahja naiselle.

2. Hyvä huomenlahja naiselle: Tissot Le Locle Lady

Hyvä huomenlahja naiselle

Jos olet etsimässä hyvää huomenlahjaa naiselle kannattaa kääntyä Tissot Le Locle Ladyn puoleen. Kellomerkkinä Tissot on tunnettu ja arvostettu sveitsiläinen kellomerkki. Se on ollut toiminnassa jo 1800-luvulta saakka ja vielä tänäkin päivänä kellot valmistetaan kellovaltio Sveitsissä Juran vuoristossa.

Tissot Le Loche Automatic Lady on loistava huomenlahja naiselle. Siitä löytyy kaikki toiminnot, joita rannekellolta voi vain pyytää sekä se on myös hyvin tyylikäs ja laadukas. Kellotaulu on hopeinen ja siinä on roomalaiset numerot. Kellotauluun on upotettu myös kahdeksan aitoa timanttia.

Kellon lasin suojauksesta huolehtii naarmuuntumaton safiirilasi, joka pitää huolen siitä, että kello on hyvin pitkäikäinen. Teoriassa safiirilasia on mahdollista naarmuttaa vain sitä kovemmalla aineella eli timantilla. Voit lukea kellon lasityypeistä lisää kellon lasityyppi-oppaasta.

Tissot Le Loche Automatic painaa vain 77 grammaa, joten se on hyvin kevyt ja tunnoton ranteessa. Kellotaulu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuten sen ranneke. Viisareiden liikkeestä pitää huolen automaattikoneisto, joka on myös aito sveitsiläinen. Kiteytettynä Tissot Le Loche Automatic on hyvä huomenlahja naiselle.

3. Huomenlahja morsiamelle: Longines Présence

Hyvä huomenlahja morsiamelle

Sveitsiläinen kellopaja Longines valmistaa kelloja laatu, eikä määrä edellä. Heidän valikoimastaan löytyy monenlaisia kellomalleja, mutta ne ovat pääsääntöisesti suunniteltu lentäjiä varten. Kellomerkkinä Longines on hyvin arvostettu ja tunnettu sen uskomattoman upeasta tyylistään.

Longines Présence on valmistettu teräksestä ja punakullasta. Kulta ei kuitenkaan ole aitoa, vaan se on käytännössä PVD-pinnoitettu. Kellotaulun leveys on 38,5 mm, joka on juuri sopiva naisten kellolle. Vesitiiviyttä kellosta löytyy 30 m tai 3 atm, joten se kestää vesiroiskeita. Voit lukea kellojen vesitiiviyksistä lisää kellon vesitiiviys-oppaasta.

Longines rannekello on varustettu automaattikoneistolla, joka on valmistettu myös kellovaltio Sveitsissä. Kellotaulun väri on valkoinen ja siinä kimaltelee roomalaiset numerot. Hillitty kellotaulu näyttää ulkopuolelta elegantilta ja siinä on pikkutarkkana koristeena päivyrinäyttö. Kokonaisuudessaan Longines Présence on hyvä huomenlahja morsiamelle.

Huomenlahja tai hääpäivälahja miehelle

1. Paras huomenlahja miehelle: Orient Bambino

Paras huomenlahja miehelle

Jos olet etsimässä parasta huomenlahjaa miehelle ei Orient Bambinolla voi mennä pieleen. Uuden parin asukokonaisuudesta tulee täydellinen, kun molemmat sujauttavat valkoiset Orient Bambinot ranteeseen. Kellot eroavat vain hieman kokonsa ja kellotaulunsa puolesta. Tässä miesten versiolla kellotaulun leveys on 41 mm, jonka vuoksi se soveltuu hyvin suurimmalle osalle miehistä.

Japanilainen Orient on tunnettu sen laadukkaista kelloistaan, joita tämäkin malli edustaa. Kellotaulu on valkoinen, kun taas runko on päällystetty hopeisesti. Kellon rungon materiaali on ruostumatonta terästä, joten kello on myös hyvin kestävä. Ruostumaton teräs on materiaalina hyvin pitkäikäinen, jonka vuoksi kello soveltuu hyvin myös pidempiaikaiseen käyttöön.

Ehkä yksi kellon suurimissta ja ainoista miinuspuolista on sen mineraalilasi. Muuten kello on lähes täydellinen ja sen kruunaa aito japanilainen automaattikoneisto. Kokonaisuudessaan Orient Bambino on paras huomenlahja miehelle.

2. Hyvä huomenlahja miehelle: Tissot Le Loche Powermatic

Hyvä huomenlahja miehelle

Hyvä huomenlahja miehelle on Tissot Le Loche Powermatic 80 rannekello. Tämä sveitsissä valmistettu rannekello on ainutlaatuinen ja täynnä huippuominaisuuksia sekä teknologiaa. Kuka tahansa mies pitää varmasti tällaisesta rannekellosta.

Tissot Le Loche Powermatic 80 huimaa päitä sen teknologian avulla. Kellosta löytyy hienostunut sveitsiläinen automaattikoneisto, josta löytyy todella suuri 80 tunnin käyntivara. Todella monet muut moninkertaisesti kalliimmat kellomallit eivät edes pysty tarjoamaan näin suurta käyntivaraa kelloissaan.

Kello on varustettu safiirilasilla, joten se on hyvin pitkäikäinen ja kestää helposti isältä pojalle. Kellon vesitiiviys on 30 m / 3 atm, joten se kestää hieman roiskevettä. Rungon väri on punakultaa ja se on tehty ruostumattomasta teräksestä. Kello on siis hyvin kestävä ja pitkäikäinen. Kellotaulun leveys on noin 40 mm, joten se soveltuu hyvin suurimmalle osalle miehistä. Paksuus puolestaan on karvaisen alle 10 mm, jonka vuoksi kello soveltuu hyvin myös puvun kanssa kalvosinnappien alle pukukelloksi. Kokonaisuudessaan Tissot Le Loche Powermatic 80 on hyvä huomenlahja miehelle.

3. Huomenlahja sulhaselle: Raymond Weil Freelancer

Huomenlahja sulhaselle

Raymond Weil kellojen historia lakaa jo vuodesta 1976. Se on täysverinen sveitsiläinen kellomerkki joka on tunnettu laadukkaista kelloista. Raymond Weil Freelancer on täydellinen huomenlahja sulhaselle.

Raymond Weil Freelancerissa on 42 millimetrin leveä kellotaulu, jonka vuoksi se on sopiva suurimmalle osalle miehistä. Kellon etu ja takakansi sisältää molemmat safiirilasin, joka on naarmuuntumaton. Käytännössä safiirilasia voi vain naarmuttaa timantilla, koska se on sitä koveampi aine MOH-asteikolla katsottuna.

Ranneke on nahkaa ja siinä linkkuranneke, jonka ansiosta kello ei irtoa vahingossa ranteesta. Kellon koneisto puolestaan on automaattinen ja se tarjoaa 42 tunnin käyntivaran. Kellosta löytyy erityinen kronografitoiminto, joka mahdollistaa ajan mittaamisen takometrin kanssa. Kokonaisuudessaan Raymond Weil Freelancer on paras huomenlahja sulhaselle.

Jaa

Uusimmat

Pukukoodi Business Casual

Pukukoodi Business Formal

Väitöstilaisuus pukeutuminen

Miksi läksyt keksittiin?

Suositut