Paras miesten rannekello alle 1000 eurolla

-

Paras alle 1000 euron kello
Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, merkitty * -merkillä.

Oletko harkitsemassa rannekellon ostoa noin 1000 euron budjetilla? Tässä artikkelissa käymme läpi parhaat 1000 euron rannekellot miehille.

Tästä oppaasta löydät parhaan mahdolliset kellovalinnat olipa kello sitten itsellesi merkkipäivän kunniaksi tai lahjaksi.

Nyrkkisääntö on, mitä isompi budjetti sitä isompi on kellovalikoima, joka voi tehdä kellon valitsemisesta entistä haastavampaa. Siksi olemme koonneet tähän kymmenen parasta rannekelloa erilaisiin käyttö- ja ulkonäkötarpeisiin.

Rannekellon valitseminen tässä hintaluokassa voi olla haastavaa, koska hyviä rannekellomalleja on valtavia määriä markkinoilla erilaisilta kellovalmistajilta.

Kellojen vertailussa ja arvostelussa olemme käyttäneet kriteereinä: kellon ulkonäköä, brändiä, tekniikkaa, ominaisuuksia ja kellon pitkäikäisyyttä.

Katso myös parhaat alle 500 euron rannekellot.

Paras miesten rannekello alle 1000 euroa 2022

Sinn 556 on laadullisesti ja hinnallisesti parhain miesten rannekello alle 1000 euron budjetilla.

Kuitenkin vastaus kysymykseen on monimutkaisempi, koska Sinn ei miellytä kaikkien kellon etsijöiden silmää. Siksi kokosimme tähän vertailuun ja osto-oppaaseen lukuisan määrän erilaisia rannekelloja mahdollisimman erilaisiin kategorioihin.

Oppaan alta löytyy vielä vinkkejä ja neuvoja kellon etsimiseen, jos mikään tämän oppaan kello ei miellyttänyt.

Parhaimmat 1000 euron rannekellot 2022

1. *Sinn 556 – Vuoden parhain Sinn rannekello miehelle

2. *Tissot Ballade Powermatic – Hyvä kello miehelle

3. *Certina DS Super PH500M – Paras kello uintiin

4. *Tissot Seastar – Laadukas sveitsiläinen laatukello

5. *Seiko Prospex Alpinist – Laadukas miesten kello

6. *Certina DS-1 Powermatic – Monikäyttöinen miesten kello

7. *Longines HydroConquest – Näyttävä miesten kello

8. *Orient Star Avant Garde – Paras edullinen kello

9. *Certina DS Action Sea Turtle – Luonnonsuojelijan kello

10. *Seiko Prospex Padi – Miesten Seiko kello

Kymmenen parasta miesten kelloa

1. Vuoden paras rannekello – Sinn 556
Paras miesten rannekello Sinn 556

*Katso hinta

Tämän rannekellovertailun voittaja on Sinn 556 -rannekello. Se täytti kaikki vertailun kriteerit niin laadun kuin kellon merkin puolesta. Kellovertailun voittaja oli tällä kertaa helppo valita.

Sinn on saksalainen kellomerkki, joka on tunnettu sen uskomattomasta hinta-laatusuhteesta.

38 mm leveä kellotaulu sopii hyvin varsinkin pienemmille ja keskikokoisille ranteille. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko huokuu eleganssia, mutta myös sporttista ulkonäköä. Kellon kruunaa safiirilasi sekä etu, että takapuolella.

Sellita SW200-1 automaattikoneisto tarjoaa 38 tunnin käyntivaran ja on laatupeli. Kellon vesitiiviys puolestaan on 20 ATM / 200 m eli kello soveltuu uimiseen ja laitesukellustamiseen.

Kellon viimeistelty muotoilu ja rannetuntuma vastaa helposti moninkertaisesti kalliimpia kelloja. Ruuvikruunu ja päivyri ovat myös todella hyvin toteutetut.

Sinn 556 sopii hyvin jokaiseen tilaisuuteen niin toimistosta metsästysretkiin. Kellosta on vaikea edes etsimällä etsiä kielteisiä puolia, koska niitä ei ole.

Kokonaisuudessaan Sinn 556 on laatupeli, joka kestää aikaa ja soveltuu hyvin yhden kellon kokoelmaksi sen monipuolisen käytettävyyden ansiosta.

2. Hyvä kello miehelle – Tissot Ballade Powermatic
Tissot Pallade powermatic kello

*Katso hinta

Tämän rannekellovertailun toisen sijan sai Tissot Ballade Powermatic -rannekello. Tissot tarjoaa sveitsiläistä laatua ja muotoilua edullisesti tehden siitä oivan valinnan.

41 mm leveä kellotaulu on loistavan kokoinen lähes jokaiselle miehelle. Kellon viisarit saa liikkumaan Tissotin automaattikoneisto, jossa on jopa 80 tunnin käyntivara.

Tissot Ballade tarjoaa 5 ATM / 50 m vesitiiviyden eli se kädessä ei kannata uida. Kuitenkin kellon upea ulkonäkö ja koneisto peittävät tämän kielteisenä puolena nähdyn vesitiiviyden.

Tissotista löytyy safiirilasi, kuten tämän hintaluokan kelloista kuuluu. Safiirilasi on mineraalilasia parempi, koska se tekee kellosta paljon pitkäikäisemmän mineraalilasiin verrattuna. Kun miettii safiirilasia vai mineraalilasia kannattaa miettiä kellon pitkäikäisyyttä, jonka safiirilasi varmistaa. Mineraalilasit menevät usein ajan myötä hyvin naarmuisiksi, kun taas hypoteettisesti safiirilasia voi naarmuttaa vain timantilla.

Kiteytettynä Tissot Pallade Powermatic rannekello tarjoaa klassista eleganssia ja upean ulkonäön sen hintaluokan kelloksi.

3. Paras kello uintiin – Certina DS Super PH500M
Certinan rannekello

*Katso hinta

Kellovertailun kolmas rannekello on Certina DS Super PH500M, mikä on loistava valinta niin uintiin kuin sukellukseenkin. Certina tarjoaa huiman 500 metrin vesitiiviyden, mikä mahdollistaa kellon erinomaisen vesikäytettävyyden.

43 mm leveä kellotaulu huokuu sukeltajakellomaisuutta. Automaattikoneisto varmistaa kellon viisareiden sulavan liikkeen ja safiirilasi varmistaa kellon pitkäikäisyyden.

Ulkonäkönsä puolesta Certina DS pärjää loistavasti myös kalliimpia Breitling Superocean ja Tudor Black Bay rannekelloja vastaan.

Kellon Bezel on valmistettu alumiinista ja sen kellotaulu tarjoaa päivyrin. Kielteisinä puolina voidaan pitää kellon 43 mm kokoa, joka ei sovellu pieniin ranteisiin.

Kiteytettynä Certina DS Super PH500M on paras kello uintiin sen huiman 500 metrin vesitiiviyden ansiosta.

4. Hyvä sveitsiläinen kello – Tissot Seastar
Tissot Seastar kello

*Katso hinta

Tissot Seastar on hyvä sveitsiläinen kello. Sen ulkonäkö on sporttisen nuorekas sukelluskellolle ja se myös muiden kellojen tapaan tarjoaa hyvää hinta-laatusuhdetta.

Tissot käyttää Powermatic 80 automaattikoneistoa, joka tarjoaa noin 80 tunnin käyntivaran. Sen vesitiiviys on 30 ATM / 300 m eli kello soveltuu uimiseen ja laitesukeltamiseen.

43 mm leveä kellotaulu sopii hyvin isompaankin ranteeseen ja kello on varustettu sekä etu, että takapuolelta safiirilasilla.

Kellotaulussa on päivyri ja kellon vetonupin on kehuttu olevan erityisen pehmeä.

Kokonaisuudessaan Tissot Seastar on laadukas sveitsiläinen rannekello, joka kannattaa katsoa.

5. Paras Seiko kello – Seiko Prospex Alpinist
Seiko Prospex Alpinist kello

*Katso hinta

Seiko Prospex Alpinist tarjoaa metsähenkistä hohdetta edullisesti. Sen viherkultainen väriteema korostaa kellon ylevyyttä.

38 mm leveä kellotaulu sopii useisiin ranteisiin. Seiko Prospex Alpinistin 6R35-automaattikoneisto mahdollistaa noin 70 tunnin käyntivaran.

Seikon vesitiiviys on 20 ATM / 200 m, joten se soveltuu sekä sukeltamiseen, että uimiseen. Kellotaulun suojana on safiirilasi, joka on taattua Seikon laatua.

Seiko Prospex Alpinistista löytyy kangasranneke, mikä on hyvä varsinkin kesäpäivän kuumilla patikointiretkillä. Tekstiiliset rannekkeet eivät ala hiostamaan kättä kuumalla säällä tarjoten mahdollisimman optimaalisen käyttökokemuksen kellon käyttäjälle.

Kiteytettynä Seiko Prospex Alpinist on loistava kello ja jopa osa kelloammattilaisista ovat kutsuneet sitä Seikon parhaaksi kelloksi.

6. Simppeli rannekello – Certina DS-1 Powermatic
Certina Powermatic kello

*Katso hinta

Certina DS-1 Powermatic on elegantti rannekello, joka hurmaa sen simppelillä ulkoasullaan ja kellotaulullaan. 40 mm leveä kellotaulu on juuri sopiva suurimmalle osalle.

Certina tarjoaa sveitsiläisen Powermatic -automaattikoneiston, jossa on 80 tunnin käyntivara. Sen runko on tehty ruostumattomasta teräksestä ja ranneke on nahkaa.

Kellotaulun suojaamisesta vastaa safiirilasi tehden kellosta hyvin pitkäikäisen. Kellon vesitiiviys on 10 ATM / 100 m eli se soveltuu uimiseen, mutta ei sukeltamiseen.

Kellon kielteisinä puolina voi nähdä sen nahkarannekkeen, joka saattaa hiostaa rannetta kuumalla säällä tai urheillessa. Toisaalta kelloa ei kannata rannekkeen perusteella ostaa, koska ne ovat usein helposti vaihdettavissa.

Kokonaisuudessaan Certina tarjoaa sveitsiläistä laatua edullisesti ja on siksi täydellinen elegantti valinta miehille.

7. Hyvä quartz kello – Longines Hydroconquest
Longines Hydroconquest kello

*Katso hinta

Longines on laatumerkki, jonka kellomerkki tarjoaa rikkaan historian. Hydroconquest valikoitui listan ainoaksi Quartz-koneistoiseksi kelloksi.

39 mm leveä kellotaulu on sopiva suurimmalle osalle miesväestöä. Sen vesitiiviys on 30 ATM / 300 m eli kello soveltuu loistavasti uimis ja sukeltamiskäyttöön.

Kellon ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuten sen runkokin. Puolestaan kellotaulu tarjoaa selkeän näkymän ja päivyrin.

Longinesista on vaikea löytää sen suurempia miinuspuolia ja on siksi kokonaisuudessaan listan paras kvartsikoneistoinen rannekello.

8. Luurankokello eli skeletonkello – Orient Star Avant Garde
Orient Star Avantgarde kello

*Katso hinta

Orient Star Avant Garde on erikoisen näköisistä rannekelloista tykkäävän mieleen. Kello on luurankokello eli sen koneisto näkyy kellotaulun läpi. Luurankokellot ovat siksi hienoja, koska niissä voi ihailla kellosepän kädenjälkeä ja hienostunutta kellon koneistoa.

Orientista löytyy F6N44 automaattikoneisto, joka tarjoaa 50 tunnin käyntivaran. Siinä on 41 mm leveä kellotaulu, safiirilasi ja teräsrunko. Kellon musta nahkaranneke koristaa kelloa juuri sopivasti.

Kokonaisuudessaan Orient Star Avant Garde on hienon ulkonäön skeletonkello, joka tarjoaa mielenkiintoisia yksityiskohtia.

9. Luonnonsuojelijan kello – Certina DS Action Sea Turtle
Certina DS Sea Turtle kello

*Katso hinta

Certina DS Action Sea Turtle on ehkä listan näyttävin rannekello. Se on myös loistava valinta luonnonsuojelijalle, koska se tekee yhteistyötä Sea Turtle Conservancyn kanssa, joka edesauttaa merikilpikonnakannan suojelemisessa.

Meriseen teemaan liittyen kello tarjoaa 30 ATM / 300 metrin vesitiiviyden tehden siitä loistavan valinnan uimis ja sukelluskäyttöön.

Kellosta löytyy Powermatic -automaattikoneisto, joka tarjoaa noin 80 tunnin käyntivaran. 43 mm leveä kellotaulu sopii hyvin isompaankin ranteeseen.

Kellotaulun kruunaa sen safiirilasi päivyrin kera. Kokonaisuudessaan Certina on oiva valinta luonnonsuojelusta ja näyttävistä kelloista pitävälle.

10. Miesten Seiko kello – Seiko Prospex Padi
Seiko Prospex Padi kello

*Katso hinta

Seiko Prospex Padi on paremmasta päästä oleva Seiko. Se on tehty yhteistyössä PADI:n sukellusjärjestön kanssa ja kello tarjoaa 20 ATM / 200 m vesitiiviyden.

Kellosta löytyy massiivinen 45 mm leveä kellotaulu, joka sopii loistavasti isoonkin ranteeseen. Kellon runko ja ranneke on tehty ruostumattomasta teräksestä ja kellotaulun kruunaa sen safiirilasi.

Seiko tarjoaa 6R36 -automaattikoneiston 72 tunnin käyntivaralla. Tämä special edition kello on loistava valinta Seiko-kelloista pitävälle.

Vinkit miesten rannekellon valintaan

Lue myös kellon valintaopas, jos mietit kellon kokoa, materiaalia ja ominaisuuksia. Artikkeli pyrkii olemaan täydellinen kellon osto-opas jota päivitetään jatkuvasti.

Suosittelen aloittamaan rannekellojen katsomisen kotimaisesta *Kulta-Center -verkkokaupasta.

Jaa

Uusimmat

Suositut