Sulhasen hääpukeutuminen – Eri vaihtoehdot ja opas

-

Sulhasen hääpukeutuminen

Hääpäivä on yksi elämän merkittävimmistä tapahtumista, ja jokainen sulhanen haluaa näyttää parhaaltaan juhlapäivänä. Perinteisesti sulhanen on pukeutunut frakkiin tai smokkiin, mutta nykypäivänä vaihtoehtoja on paljon enemmän.

Tämä artikkeli esittelee lukuisia vaihtoehtoja sulhasen hääpukeutumiseen, jotka sopivat erilaisiin persoonallisuuksiin ja juhlan teemoihin. Olipa kyseessä sitten klassinen, moderni tai rennompi tyyli, tämä artikkeli auttaa löytämään täydellisen puvun juuri sinun häihisi. Lue eteenpäin ja inspiroidu!

Tumma puku

Tumma puku on yksi perinteisimmistä ja elegantimmista vaihtoehdoista sulhasen hääpukeutumisessa. Se on ajaton valinta, joka sopii erinomaisesti niin perinteisiin kuin modernimpiinkin häihin.

Tumman puvun väri on yleensä musta tai tummansininen, mutta myös tummanharmaa voi olla tyylikäs vaihtoehto. Puvun tulee istua hyvin, joten mittatilauspuku on paras vaihtoehto. Hääpäivänä on tärkeää valita laadukas kangas, joka kestää hyvin käyttöä ja säilyttää muotonsa.

Tummassa puvussa voidaan käyttää joko valkoista tai vaaleansinistä kauluspaitaa. Solmio tai rusetti on yleensä musta tai tummansininen, mutta myös hillitympi harmaa tai beige voi toimia hyvin. Hääpuvun mukaan valittu taskuliina ja kengät viimeistelevät kokonaisuuden.

Tumma puku on monikäyttöinen vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti sekä perinteisiin että moderneihin häihin. Se on tyylikäs valinta, joka korostaa sulhasen eleganssia ja tyylikkyyttä. Valitse tumma puku, kun haluat näyttää klassiselta ja tyylikkäältä hääpäivänä.

Frakki

Frakki on klassinen ja juhlava vaihtoehto sulhasen hääpukeutumisessa. Frakin historia ulottuu aina 1800-luvulle asti, jolloin se oli tarkoitettu ainoastaan yläluokan miehille. Nykyään frakki on juhlava puku, joka sopii erinomaisesti perinteisiin ja juhlaviin häihin.

Frakki on useimmiten musta tai tummansininen, ja sen takki on lyhyt edestä ja pitkä takaa. Takin etumuksessa on rivi silkkinauhoja, ja housut ovat yleensä raidalliset tai silkkiset. Frakin kanssa käytetään yleensä valkoista kauluspaitaa, solmiota ja liituraitaisia housuja. Asuun kuuluu myös liivi, joka on yleensä hopeanharmaa tai valkoinen.

Frakki on erittäin juhlava ja muodollinen vaihtoehto sulhasen hääpukeutumiseen. Se on klassinen valinta, joka sopii erinomaisesti perinteisiin häihin. Frakki on myös erittäin persoonallinen valinta, joka erottuu muista hääasuista. Jos haluat tuntea olosi erityisen juhlavaksi ja perinteiseksi, valitse frakki hääpäiväsi puvuksi.

Smokki

Smokki on tyylikäs ja juhlava vaihtoehto sulhasen hääpukeutumiseen. Se on perinteinen ja klassinen puku, joka sopii erinomaisesti juhlapaikan ja teeman mukaan valittuun hääasusteeseen.

Smokki koostuu lyhythihaisesta takista, jossa on silkkireverssi, ja housuista, jotka ovat yleensä raidalliset tai silkkiä. Smokissa käytetään yleensä valkoista paitaa ja kravattia, jotka voivat olla mustia, harmahtavia tai sinisiä. Asuun kuuluu myös liivi, joka voi olla samaa materiaalia kuin housut tai takki. Housujen lahkeet ovat hieman lyhyemmät kuin tavallisessa puvussa, jotta kengät ja sukat näkyvät paremmin.

Smokki on erittäin juhlava ja tyylikäs valinta sulhasen hääpukeutumiseen. Se sopii erinomaisesti perinteisiin ja juhlaviin häihin. Smokki on myös erittäin persoonallinen valinta, joka erottuu muista hääasuista. Jos haluat tuntea olosi tyylikkääksi ja juhlavaksi hääpäivänäsi, valitse smokki hääpukuksesi.

Saketti

Saketti on erittäin juhlava ja perinteinen vaihtoehto sulhasen hääpukeutumisessa. Se on klassinen puku, joka sopii erinomaisesti perinteisiin ja juhlaviin häihin.

Saketti on pitkä takki, jossa on usein silkkireverssi. Takki on yleensä musta tai tummansininen ja siinä on yksinkertainen napitus. Saketin kanssa käytetään yleensä valkoista kauluspaitaa, kravattia ja liituraitaisia housuja. Asuun kuuluu myös liivi, joka on usein samaa materiaalia kuin housut.

Saketti on erittäin juhlava ja perinteinen pukuvalinta sulhasen hääpukeutumiseen. Se sopii erinomaisesti perinteisiin ja juhlaviin häihin, erityisesti silloin kun hääteema on klassinen ja juhlava. Saketti on myös erittäin persoonallinen valinta, joka erottuu muista hääasuista. Jos haluat tuntea olosi erittäin juhlavaksi ja tyylikkääksi hääpäivänäsi, valitse saketti hääpukuksesi.

Bonjour-puku

Bonjour-puku on sulhasen hääpukeutumisen uudempi vaihtoehto, joka on saavuttanut suosiota viime vuosina. Se on moderni ja tyylikäs puku, joka sopii erinomaisesti rennompiin ja moderneihin häihin.

Bonjour-puku on kaksirivinen takki, jossa on pitkät pyöreät hännystelyt ja kaksi napitusriviä. Takin etupuoli on usein lyhyempi kuin takapuoli, mikä antaa takille modernin ja tyylikkään ilmeen. Bonjour-puvussa käytetään yleensä valkoista tai vaaleaa kauluspaitaa, kaulahuivia tai kravattia sekä tummia housuja. Asuun kuuluu myös liivi, joka voi olla samaa materiaalia kuin takki tai erilainen.

Bonjour-puku on erittäin tyylikäs ja moderni vaihtoehto sulhasen hääpukeutumiseen. Se sopii erinomaisesti rennompiin ja moderneihin häihin, ja sen erilainen ilme erottuu muista hääasuista. Bonjour-puku on myös erittäin persoonallinen valinta, joka sopii sulhaselle, joka haluaa tuntea olonsa tyylikkääksi ja moderneiksi hääpäivänä. Valitse bonjour-puku, jos haluat juhlia häitäsi modernilla ja tyylikkäällä tyylillä.

Jaa

Uusimmat

Pukeutuminen rippijuhliin

Pukeutuminen perhejuhliin

Ylioppilasjuhlat pukukoodi

Miesten puvun pesu

Talvihäät pukeutuminen

Suositut